Van itt olyan, mint én?
persze ez mind érthető, a rizs+ csirkemell egy rossz beidegződés sokakban. Énis eszek sok kaját,zöldséget gyümölcsöt,ugyanakkor ezek mellett NEM vonom meg ezeket a kajákat,amiket irtam. Tehát húsleves satöbbi. Igy már remélem érthetőbb.
És nem akarom komolyabban űzni,kivéve ha meggondolom magam,persze már harmadszorra futottam neki régebben a konditermi létnek, és mind a háromszor a szabadabb étkezés mellett döntöttem. Ez alatt értsétek azt,hogy nem vonok meg egy pizzát,ha azt mondja az edző bácsi,hogy bizony meg ekll ,mert nem sportszinten fogom űzni.

"És szintiszta izmuk volt,és mégse volt tömegnövelő, meg rizst se láthattak még."
"A rizst már az újkőkor óta ismerték, de szélesebb körben csak a déli hódításokkal terjedt el."
A tömegnevől is csak egyszerű kaja, ha eleget eszel nincs rá szükség, csak az életedet könnyíted meg vele.
"Ebből ki lehet hozni ugyanakkor azt , hogy a nagy spártai harcosoknak sem volt kimérve a kajájuk,azt ették ami volt,edzettek látástól mikulásig,mégis akkora debellák voltak,hogy mai ember megirigyelhetné őket."
Ez nem tudom honnan vetted. Egy igazán jó harcos vékony, izmos, könnyű, mozgékony, köze sincs a testépítő szintű fizikumhoz, ezt csak hollywood sugallja.

Pedig de, törtánelmi tanulmáyok vannak a fizikumukról.
De ez most mindegy is, ezzel csak azt akartam kihozni az egészből,hogy azt ették ami volt,dunsztuk sem volt arról,mekkora fejlődést hozhatnak magukra a kajával, ergo nem is tudták,hogy összefügg a kaja az izomzatukkal. És mégis hatalmas eredményeik voltak.

Nahát, te ott voltál személyesen az ókori Spártában? Vagy netán ezen területből doktorált professzor vagy, hogy tudod, mi hogy volt? vagy tán mégiscsak csupán a mainstream képeket tekinted ténynek?... (de, tudták, hogy a kaja összefügg)
A csirkerizs azért terjedt el, mert ez a kombináció a legolcsóbb.
Oké, te ezt csinálod, kész, elhisszük, legyél rá büszke, de tulajdonképpen senkit nem érdekel. Olybá tűnik, ez kicsit egy fricska akar lenni a 'nolifer' kondisoknak, akik komolyan veszik a dolgot. Há' hadd vegyék, könyörgöm! Ha nekik ez esik jól, csak nyugodtan (nyilván az már nem kívánatos szint, ha idegbeteg lesz, ha nem kajálhat, azt hívják túlzásnak). De az nem igaz, hogy ugyanúgy izmosodtok, mint akik számolják, mert ők tovább és jobban fognak izmosodni.
nem a vita volt az egész lényege,de te sem voltál ott,te sem tudhatod,hogy csak a mozgékonyságukról voltak híresek. -.-
Erről ennyit
a kutya se mondta,hogy úgy fejlődik tőle ahogy a normál mérős kajás gyúrós, ezt senki nem állította.

jah de ők edzettek mellette keményen ahogy irtam is.
A semmitől nem emelhettek volna fel csak úgy 10 kilós kardot,meg az ( akár) 20 kilós védőruhát se tudták volna felvenni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!