Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lehetséges hogy túl edzettem...

Lehetséges hogy túl edzettem volna magam?

Figyelt kérdés

(telorol irok)

Ne uhy ertsetek ,hogy szetgyurtam magam,csak eszre vettem hogy az egyesizom csoportokra amelyekre kevesebbet edzek jobban fejlodnek mint azok amelyekre rendszeresen pl mellre legalabb 5 gyakorlatot vegzek a hatra meg csak 3 at es van olyan het amikor nem is edzek egyatalan a hattamra

2013. nov. 24. 15:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem edzed túl, csak ilyen a genetikád. A mellizom nálam is lemaradt, hiába edzem bárhogy. Ez sajnos genetika.
2013. nov. 24. 16:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Így van, mindenkinek van olyan része ami gyengébben fejlődik.
2013. nov. 24. 16:41
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát azért az 5 gyakorlat mellre szerintem simán vezethet túledzéshez.

Kérdés hány sorozattal csinálod. Mert 5 gyakorlat, mindet 4-5 sorozattal az simán túledzés valóban.

5 gyakorlat, 2-3 sorozatokkal okés, bár több érelme lenne 3-4 gyakorlatnak, 3 max. 4 sorozattal.

2013. nov. 26. 13:16
 4/5 A kérdező kommentje:
4-5 sorozattal de volt amikor 6 al is!
2013. nov. 26. 18:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Na erről beszéltem, 25-30 sorozat egy izomra jó nagy marhaság.

Vannak spec edzéstervek, pl. ha a nyomást úgy végzed, hogy 10x3 ismétlés, vagy ilyesmi, de kétlem hogy ez történt.

12-15 sorozat bőven elég mellre...

2013. nov. 26. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!