Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek túl edzettem magam?

Szerintetek túl edzettem magam?

Figyelt kérdés
az utóbbi héten nincs étvágyam edzésmotiváció csökkent és fáradt vagyok de az edzés ugyanúgy megy szerintetek?
2011. jan. 30. 17:20
 1/6 anonim ***** válasza:

Mivel nem írtál edzés mennyiséget ezért nem lehet megmondani.

Amúgy meg én egész télen így érzem magam,de elmegyek edzeni és 10 perc alatt elmúlik ez az érzés.Utána meg visszajön:).

2011. jan. 30. 17:29
 2/6 anonim válasza:
Tarcs egy nap pihenőt , utána folytasd
2011. jan. 30. 17:36
 3/6 A kérdező kommentje:
heti 3 súlyzós edzés 2 nap aerob
2011. jan. 30. 17:36
 4/6 anonim ***** válasza:
akkor nem
2011. jan. 30. 19:00
 5/6 anonim ***** válasza:

á sztem túledzésnek nicsenek ilyen lelki tünetei, de utána lehet olvasni mert (egyébként) van ilyen megszállottságos túlhajtós betegség, és (amúgy) úgy emlékszem ott azért lehettek lelki tünetei de ez feltételes! halvány emlék.

viszont amire emléxem az biztos h. akkor erősen csökkent a teljesítmény!

személyes - nekem sokszor nincs kedvem a harcművészet mellé a technikákhoz és az alap erőhöz a különböző erősítésekhez, olyankor kedv nélkül csinálom :) nem kérdés az edzés hanem életforma ;)

2011. jan. 30. 19:01
 6/6 anonim ***** válasza:

Szimplán ez a f0s idő elveszi az életkedveed.

Nekem is nehéz volt múlthéten edzeni, pedig szeretek lejárni, meg mikor lent voltam, már nagyon élveztem.

Mondjuk én zabálok is mellé rendesen.

2011. jan. 30. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!