Hogyan tudnám hozzászoktatni magam a fájdalomhoz küzdősportban? (többi lent)
akkor nyújtófával ütögesd a combod,kívül-belül egy héten 2x.
a comboson kívül más nem olyan fájdalmas.
legfeljebb az ha pont akkor kapsz egyet állkapocsra,ha éppen nyitva van a szád.
Mondjuk az csak másnapra fog fájni.
Ami jó még rá az egymáson zsákolás gyakorlat,de ez meg partner nélkül megintcsak kivitelezhetetlen.
Annyira utálom, az ilyen embereket, akik nem a kérdésre válaszolnak, hanem arra a kérdésre, amely igazából el sem hangzott, nem kérdezte senki, Tisztelt előttem válaszolók, hogy ' hogyan tudnék megtanulni kickboxolni egyedül? ', arra a kérdésre kellene válaszolni amit kérdeztek....
Tisztelt válaszoló, én itthon létre hoztam egy ' gépezetet ', amivel a combjaimat és a hasfalamat tudom ' keményíteni ', egy nagyobb farönkhöz hozzáerősítettem, két kötelet, a kötél másik végét, hozzákötöttem a kamrában(mert nekünk a kamrában van) lévő gerendához, a plafonon, + 1 kötél a kezemben amely végig van vezetve két gerendán és a másik vége, a farönk közepéhez kötve, mikor a kezemmel meghúzom( a kezemben lévő kötelet ), a farönk " eltávolodik " a combomtól, és amikor elengedem, akkor neki csapódik a combomnak.
A hasfalam erősítésére hasonló masinát alkottam, pakolj tele valami zsákot nehezebb törmelékekkel, függeszd fel valahova, hogy feltudd húzni, alá kell feküdni, ha húzod a kötelet, felhúzod a zsákot, ha elengeded a kötelet, akkor rád esik.
Nem tudom mennyire érthető, de egy videóban " jelen van ", ez az ötlet.
Az URL.: http://www.youtube.com/watch?v=RL59Hrk4OKU
Remélem Tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!