Fiúk! Küzdősportban mindig használtok herevédőt? Mennyire érzitek, hogy oda ütöttek vagy rúgtak ha rajtatok van? Mindig használtatok, vagy csak egy golyót ért rúgás után? Volt már olyan, hogy állt a farkatok és úgy találták el?
Figyelt kérdés
2011. febr. 12. 15:49
1/6 anonim válasza:
te majdnemolyan hülye vagy mint egy segg!:D:D
2/6 anonim válasza:
soha nem hordok herevédőt, inkább védem a műszert. 8 éve (thaibox) még egyszer se találták el. nem szeretem, akadályoz a mozgásban.
3/6 anonim válasza:
alap hogy nem. utcán sincs rajtad.
kedves kérdező, egy ember technikával védi... ajánlom ezt az utat :) de a kérdés nagyon nagy :D
4/6 anonim válasza:
Én hordom, erre két ok is van.
Egyrészt jópárszor eltaláltak már, és kezdtem megunni.
Másrészt lányokkal való edzéskor, amikor pl. velük kell gyakorolni földharos technikákat, nos akkor jobb ha nem érzik hogy mennyire vagy izgatott. :D
5/6 anonim válasza:
ez kész!
mit edzel? megyek én is!
akár még földharcolok is, de csak lányokkal :DD
6/6 anonim válasza:
Csak a pisiskek hordanak herevedot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!