Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mitől van, hogy megmértem...

Mitől van, hogy megmértem magam 52 kiló voltam, azután edzettem 1 órát és ezután 54 kilogramm lettem? Ez, hogy lehet?

Figyelt kérdés
2009. júl. 28. 21:51
 1/3 anonim válasza:
90%
Ez olyan mértékű különbség, hogy mindenképen valamelyik mérés hibás. Talán egyenetlen felszínen volt a mérleg, vagy egyszerűen múszaki hibás. Ellenőrizd pl egy karton ásványvízzel.
2009. júl. 28. 21:54
 2/3 anonim ***** válasza:
ha nem ittál meg edzés közben 2liter vizet akkor a mérleg hibás! amugy elég hetente 1x mérni magad, pl. minden hétfő reggel. akkor tudod reálisan megmondani hogy mennyit fogytál egyhét alatt. Régen énis naponta kb. 6szor megmértem magam és annyi szám volt a fejembe hogy arra már nememlékeztem hogy hétfő reggel mit mutatott igy nemtudtam hogy mennyit fogytam egyhét alatt.
2009. júl. 28. 22:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Az izom az többet foglal mint a zsír.De nem hiszem, hogy 2 kiló izmot híztál volna fel edzés alatt, szóval rossz volt a mérés szerintem
2009. júl. 28. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!