12 éves,165 cm és és 71 kilógramm vagyok, és le szeretnék fogyni vagyis legalább 15-14 kg-ot. Hogy tudom ezt megtenni?
Hogy az osztálytársaid csúfolnak, az nagyon k****g dolog . -.- akkor azt mondom h xard le. de hogy te nem vagy megelégedve a testeddel, az ól, már gond :( barátnőm úgy fogyott, hogy naponta lépcsőzött kb 10 percet. Minden nap, ugyan abból a kajából, ugyan annyit evett. (nem zsíros cuccokra gondolok)... Pl.: borsófőzelék, vaaaagy minden nap 2 pirits kenyér . Tornázz naponta legalább 2x40 percet. Fuss, táplálkozz egészségesen, és egyél sok gyümit. Nekem az mindig beválik, és 13 vok, én is szeretnék fogyni, 60 kiló vok, de nem látszik, mégis akarok. Nekem az beválik, hogyha megéhezem elkezdek fogat mosni, és elmegy az étvágyam.
ha a
- hasadról akarsz fogyni: HASIZOM GYAKORLAT EZERREL
- Fenékről: futás, bicikli, görkori, lépcsőzés
- comb: bicikli, görkori, futás.
Remélem segítettem vmit :)
2 kulcspont a mozgás és az evés.
Mozogj hetente 3-4 alkalommal napi egy órát.
Az evéssel kapcsolatban pedig mindenképpen beszélj egy szakemberrel (orvossal, dietetikussal), mert 12 évesen még erősen fejlődésben van a szervezeted, és nem mindegy, hogy milyen diétát követsz.
Lehet, hogy nem eszel sokat, csak az, amit eszel, hízlal.
Kitartás!!! :)
Szia!
Nekem is van egy kislányom..ő 14 éves, 12 éves korában ő is duci volt. Mondtam neki, ne fogyókúrázzon, mert az nem tesz jót egy ilyen fiatal szervezetnek. Diéta helyett inkább ezt tanácsolom: Heti 3-4 alkalom mozgás. Ne egyél zsíros, egészségtelen ételeket mint pl a chips, sültkrumpli, Burger Kinges kaják. Tanácsolni tudom hogy este 6 után már ne nagyon egyél.. :)
Egyébként a célod legyen 60 kg :) sok sikert!
40/N
12 évesen ne diétázz. És hagyd a koplalós baromságot. Ha megéhezel, egyél! Persze ne csipszet, meg ilyesmit, hanem gyümölcsöt, zöldséget, egy pohár tejet. A lényeg, h kis kcal tartalmú legyen, de a koplalással a szervezeted raktározni kezd, és hízni fogsz.
A lapos hasat pedig NEM a felüléssel fogod elérni, mert a zsír alá izmot pakolsz, és még nagyobbnak fog kinézni. Inkább fuss, mert az hasból is fogyaszt. Ja, és cukros-zsíros kajákat mellőzd, inkább gyümi-zöldség.
Mindenből egyél kevesebbet, mint szoktál, és sportolj sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!