Amm tudom hogy érzel engem is sokan szekálnak a kinézetem és a tudásom miatt de csak azt számít ami belül van (ezt soha nem veszik észre csak a barátaid)!! De nekem sikerült azt hiszem 1 hónap alatt lefogynom kb.: 4kg-ot úgy hogy nem fáradtam ki!!
1. lépés : Korlátold evésed (én sem hagytam el teljesen a csokit meg ezeket minden héten 1-szer ettem ilyet meg persze minden este gyümölcsöt) mindenből kell egy kicsi de ne egyél túl sok szénhidrátot!!! Még az orvosok is azt mondják : Sokszor keveset!!
2. lépés: A vacsorát ha akarod elhagyhatod ha nem akkor csak egy keveset!
3. lépés : Mozogj egy kicsit ha van szoba biciklid akkor csináld mi állít meg?? Vagy nézhetsz videókat a neten (Zumba Aerobik stb.) és azt is kipróbálhatod!! ;)
Egyre gondolj mindenképp mindenkinek bizonyítani fogsz aki szekált és ezt még visszakapják!!!! Remélem segítettem... :P
2013. febr. 7. 11:46
12/17 anonim válasza:
Szia!Én 12 éves vagyok 175 cm és 85 kg.Én is le szeretnék fogyni.A neten nagyon jó fogyokurákat találsz.Mesélték nekem hogy van ilyen tojásos fogyokura.Az elvileg hatásos de veszélyes.
2016. jún. 18. 12:39
13/17 anonim válasza:
Mikor ez a kérdés született en is 13 voltam :) Vicces, hogy miken nem járt a fejetek :D En is testes voltam, most se vagyok túl vezna :D 100kg 200cm magassággal. Inkább eszek egy jót, mintsem fogyokurazzak.. Igy volt ez mindig is, csak arra figyelek, hogy mit es mennyit. Mellette meg nyomni kell a fekvot, huzodszkodni kell, haspres es guggolás is jól jön. De sétálni kell sokat, az tesz mozgékonnyá ;)
2016. aug. 29. 22:08
14/17 Kinga747 válasza:
Szerintem is sportolj de annyira ezzel nem kell foglalkoznod 12 évesen mivel akkor még növésben vagy es majd ez hidd el megváltozik
2017. ápr. 18. 21:32
15/17 anonim válasza:
Szigorú diéta : Reggel egyél , lehetőleg ne zsírosan , ne sokat . És délbe egyél. ESTE SOHA NE EGYÉL MERT JOBBAN HIZOL!
2017. nov. 23. 19:33
16/17 Z I T A válasza:
Kicsit későn tudom.Én is 12 vagyok. A lényeg hogy fokozatosan, ha hirtelen lefogysz lógni fog a bőröd és vissza is fog jönni a leadott kiló. Este jobb ha nem eszelvacsit, de ha ez túl nagy feladat akkor csak kevesebbet. Vannak szénhidrát csökkentett kenyerek azok segítenek. Sportolj saját súllyal pl.: gugolás fekvő húzóckodás. Elkell döntened hogy egészségesen akarsz lefogyni vagy mind1. Gyümölcsöt próbálj kevesebbet fogyasztani kivéve dinnye és alma ezeket lehet enni de a banánt csak reggelire. És a safi termékeit használom(nem csak azt mert fejlődő a szervezetem) ezek segítenek! Ne vonj meg magadtól semmit. Remélem neked vagy valakinek tudtam segíteni. Bocsi a helyesírási hibákért.
2018. júl. 6. 20:17
17/17 anonim válasza:
12 éves, lány, 160cm, 55kg hogy fogyjak és mennyit?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!