Napi 3ezerből kitdom hozni a diétámat?
85kg-os vagyok.
Tudna valaki nekem számolni egy kb összeget?
Jó, én ezt már nem vágom, nekem magas, hogy van is pénzed, de mégsincs.:)
Leírtuk ,hogy mi kell, szerintem te is el tudod dönteni, hogy mit tudsz ebből megvenni.
Ha napi 3 rugód van, akkor minden megvan... mit kell ezen még ragozni? Vegyél kaját..
És számoltak neked összeget: havi 60-ból is lehet elég kaját venni, tápkieget is. Gondolom nem kell hogy Montez vásároljon helyetted.
Na akkor előveszem a fogalmazó képességem.:D
Tehát jelenpillanatban van a pénztárcámban egy db húszezres.
Amiből most jelenleg bármit vehetek mivel írta montez napi fél kiló csirke elég nekem akkor 10ezerért csirke és a másik feléért meg protein kéne.
Na igen és itt el is fogyott a pénzem.
Na de akkor jön képbe fater akivel le beszéltem,ha napi 3ezerből kitudom hozni a kajámat akkor ő állja ezt.
És akkor így napi 3ezret kapok és ezen kívül még van ösztöndíjam.
Így érthető?
Érthetőbb, de ezt mi mégis honnan találjuk ki, ha nem írod le. Nem vagyunk gondolatolvasók, hogy majd a fater ad neked napi 3 ezret.:)
Megveszed a proteint + vitamint. Ami marad abból veszel pár kg húst. A többi kaját meg megveszed a fater által adott lóvéból. Tadaam, probléma maegoldva.:)
Oksa csak én még soha nem csináltam ilyet mármint nem voltam kondiba és nem táplálkoztam így ahogy majd most kell :) :)
:D majd még teszek fel tuti kérdéseket :D remélem nem fogok az agyatokra menni :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!