Elvágná a diétámat, ha reggelire 1 banánt ennék magában vagy egyéb gyümölcsöt (pl. alma, szilva, barack) joghurttal leöntve?
Figyelt kérdés
Fél éve zabon élek (reggelire persze), és komolyan mondom, hogy nem bírom. :( Csinálom csokis proteinporral, kefírben... de nem megy, ha meglátom, rosszul leszek és nem túlzok, hanem tényleg igaz... :S2012. jún. 19. 22:32
1/7 clint válasza:
nemhinném, de csak reggel egyed, ezek cukrok.
Amúgy fél éve diétázol?
2/7 anonim válasza:
Nyugodtan egyel napi 1db nem sok 1banan kb 120g/ebben 14g cukor van maximum.
Tápanyagtartalom 100 g-ban:
Energia 90 kcal
Szénhidrátok
-22,84 g
-Cukrok 12,23 g
-Rost 2,6 g
Zsír
0,33 g
Fehérje
1,09g
3/7 A kérdező kommentje:
Azért félek, mert cukros, igen, de más tippem meg nincs, mit ehetnék :S Tudom, hogy a legjobb a zab, mint jó ch és hozzá a prot.por volt, de tényleg nem bírom tovább...
Igen, fél éve.
2012. jún. 19. 22:52
4/7 clint válasza:
jó de csak óvatosan, hiába 14 gramm van 100gramm banánban ne felejtsük, hogy durvábban raktározza diéta alatt mint máskor.
6/7 anonim válasza:
100g-ra vetítve.
banán 105 kca 24,2g szénhidrát
szílva 58kcal 13g szénhidrát
barack 41kcal 9g szénhidrát
Azért nem hinném, hogy nem lehetne mértékkel ezt is enni? De inkább zöldségfélék, savanyított tejtermékek.
7/7 clint válasza:
sztem is lehet, én csak azt mondtam, hogy jobban raktároz mint mikor telezabálod magad vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!