Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit javasoltok? Jó így?

Mit javasoltok? Jó így?

Figyelt kérdés

Lehet hogy nem itt kéne megkérdeznem de edzés lenne a téma.

Na szóval szeretnék katona lenni és heti 4szer edze így

H: mell-bicepsz, K:láb, sz:pihi, Cs: váll-tricepsz, p: hát. Mindenféle táp.kiegészítő nélkül. Fúl tisztán.

Szombat vasárnap futok olyan 3 kilométert és a hét minden reggelén nyomom a fekvőtámaszokat. Tudtok valamit javasolni hogy mit csináljak más hogy. És tavasszal szeretnék jelentkezni.

2013. nov. 23. 18:32
 1/2 anonim ***** válasza:

"Fúl tisztán" OMG

(((Ilyen ember nem kell a Honvédségbe)))

Gondolom, biogazdaságotok van és mindent magatoknak állítotok elő, mert akkor nem szóltam, de ha ne adj Isten teszkóztok akkor jó olvasást:

[link]

2013. nov. 23. 18:40
 2/2 A kérdező kommentje:
Úgy értettem a "fúl tisztán" hogy felesleges szednem addig akár mit is míg a alap kiképzésen át nem esek mert ott még enni se nagyon fogok. De az edzést jól csinálom? Am meg kajálni rízset vagy krumplit meg fehér húst szoktam
2013. nov. 23. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!