így néz ki egy hátedzésem: kábeles evezés, T Rudas evezés, nyakhoz húzás, hiperhajlítás ezek közül melyik meg alsó vagy középső hátra?
Figyelt kérdés
mert ugye van egy kis sérülésem és azért kihagynám az alsó vagy középső hátas gyakorlatokat2013. nov. 23. 11:17
11/18 anonim válasza:
Azzal is vigyázni kell. Ne terheld most a derekad.
12/18 A kérdező kommentje:
amúgy már 1 hete van és még mindig nem múlt el
2013. nov. 23. 11:43
13/18 A kérdező kommentje:
mennyi idő kb hogy elmúljon?
2013. nov. 23. 11:44
14/18 anonim válasza:
Komoly húzódásnál több hét is lehet, de ha rosszabb lesz, akkor irány a doki.
15/18 A kérdező kommentje:
már voltam, annyit mondott h húzódás, meg is lett röntgenezve
2013. nov. 23. 11:46
16/18 A kérdező kommentje:
csak annyit mondott h pár nap, de lehet pár hét is, csak pontosan nem tudom h mennyi, és azért kérdeztem mert lehet h vkinek volt már ilyen
2013. nov. 23. 11:47
17/18 anonim válasza:
Figyelj, erre nincs mindenkinél kőbe vésett időtartam. Nekem volt ilyen pár napos is és két hetes is. Nem lehet előre megjósolni.
18/18 anonim válasza:
Egy csontkovács gyorsíthatja a folyamatot. Valamint az ilyenek mint a jóga és a mobilitást fejlesztő gyakorlatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!