Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért van az hogy mindn nap...

Miért van az hogy mindn nap edzek, mégse izmosodok?

Figyelt kérdés
Minden nap edzek kb. 3hete, csak 1-2 napot hagyok ki néha de úgy hallottam hogy az még jó is. De mégse látszik csak nagyon kicsit de ugyanúgy van rajtam egy kis felesleg de mégse tűnik el. Miért van ez?mit tegyek?
2013. nov. 17. 17:36
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

1. Nem kell minden nap edzeni, mert regenerálódni is kell.

2. A zsírleadáshoz szálkásító diétára és aerob edzésre is szükséged van.

3. Egyszerre nem tudsz naturálban izmosodni és zsírt leadni, mert különböző étrend kell hozzá.

2013. nov. 17. 17:38
 2/18 anonim ***** válasza:

4. 3hét nagyon kis idő

5. Gondolom étrended sincs, ha 3hét után csodát vársz

2013. nov. 17. 17:41
 3/18 A kérdező kommentje:

Nincs étrendem, mindenfélét eszek. De nemtaláltam olyan étrendet ami jónak tűnne, ha esetleg tudsz akkor betudod linkelni?

amúgy 16/L vagyok

2013. nov. 17. 17:42
 4/18 anonim ***** válasza:
Azt kellene eldöntened, hogy mit szeretnél előbb. Izmosodni vagy zsírt leadni? És ne eddz minden nap, ez elkerülte a figyelmedet, pedig írtam. Töltsd le a netről a sárga kapszula című könyvet és olvasd el. Benne vannak az alapok és majd megérted.
2013. nov. 17. 17:45
 5/18 anonim ***** válasza:

Ja és lányként 3 hét alatt mégis milyen izmosodást vártál el? :)

Még a férfiaknak sem megy ilyen rövid idő alatt, egy nő meg kb 1/25 annyi tesztoszteront termel. Neked sokkal nehezebb még étrenddel is, nem hogy étrend nélkül.

2013. nov. 17. 17:47
 6/18 A kérdező kommentje:
Izmosodni jobban szeretnék, mert azt mondta egy régi edzőm, hogy inkább izmosodnom kell, mert háj csak egy kevés van rajtam és ha izmosabb leszek úgyse fog látszani. Rendben letöltöm, köszönöm
2013. nov. 17. 17:48
 7/18 A kérdező kommentje:
de 16 évesen lehet diétázni?
2013. nov. 17. 17:52
 8/18 anonim ***** válasza:

Miérrt ne lehetne? A diéta nem azt jelenti, hogy nem eszel.

Hanem több fehérjét és kevesebb szénhidrátot viszel be:

Szálkásító diéta: napi 2,5-3g*testtömegkg fehérje kell és 1-2g*testtömegkg szénhidrát (ch).

ezekből kellene összerakni az étrendet:

fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.

ch: zabpehely,barna rizs, teljes kiőrlésű kenyér, sok zöldség.

zsír: omega3, lenmagolaj.

Ezért kellene elolvasni a sárga kapszulát, mert így írhatunk neked oldalakat, ha még nem vagy képben picit sem. Utána majd kérdezd meg ami nem tiszta.

2013. nov. 17. 17:56
 9/18 anonim ***** válasza:
Montez fejlődő szervezetnek valóban nem ajánlják a kalóriamegvonást.
2013. nov. 17. 18:46
 10/18 anonim ***** válasza:

Akkor te ne ajánlj. De máshogy nem megy le zsír, ha nem vagy kalória mínuszban.

De én itt fejeztem be az egész gyakorizást. Hihetetlen hogy mindig jön egy kötekedő fa sz.

2013. nov. 17. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!