Miért van az hogy mindn nap edzek, mégse izmosodok?
1. Nem kell minden nap edzeni, mert regenerálódni is kell.
2. A zsírleadáshoz szálkásító diétára és aerob edzésre is szükséged van.
3. Egyszerre nem tudsz naturálban izmosodni és zsírt leadni, mert különböző étrend kell hozzá.
4. 3hét nagyon kis idő
5. Gondolom étrended sincs, ha 3hét után csodát vársz
Nincs étrendem, mindenfélét eszek. De nemtaláltam olyan étrendet ami jónak tűnne, ha esetleg tudsz akkor betudod linkelni?
amúgy 16/L vagyok
Ja és lányként 3 hét alatt mégis milyen izmosodást vártál el? :)
Még a férfiaknak sem megy ilyen rövid idő alatt, egy nő meg kb 1/25 annyi tesztoszteront termel. Neked sokkal nehezebb még étrenddel is, nem hogy étrend nélkül.
Miérrt ne lehetne? A diéta nem azt jelenti, hogy nem eszel.
Hanem több fehérjét és kevesebb szénhidrátot viszel be:
Szálkásító diéta: napi 2,5-3g*testtömegkg fehérje kell és 1-2g*testtömegkg szénhidrát (ch).
ezekből kellene összerakni az étrendet:
fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.
ch: zabpehely,barna rizs, teljes kiőrlésű kenyér, sok zöldség.
zsír: omega3, lenmagolaj.
Ezért kellene elolvasni a sárga kapszulát, mert így írhatunk neked oldalakat, ha még nem vagy képben picit sem. Utána majd kérdezd meg ami nem tiszta.
Akkor te ne ajánlj. De máshogy nem megy le zsír, ha nem vagy kalória mínuszban.
De én itt fejeztem be az egész gyakorizást. Hihetetlen hogy mindig jön egy kötekedő fa sz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!