Akkor is izmosodok ha mondjuk csak 20 percig edzek és nem olyan intenzíven de azért érzem, hogy csináltam vagy kell 50-60 perc minimum?
20 perc???ne viccelj már.másfél-2 órákat szoktak ott lenni.meg elég sok olyan pasit latok aki csak felsötestre edz mert labra már nincs ideje.
20 perc a speedfitness,attol ilyen szálkás izmos lehetsz,az 20 perces.
Azért megnézném én azt a 1,5-2 órás edzést. Láttam én olyat mikor régen még teremben edzettem, hogy milyen az. Annak több mint a fele azzal megy el, hogy "kit vertem meg", kit b*sztam meg" stb.
Lehet olyat csinálni - bár ezt inkább már a haladóknak -, hogy egy nap csak egy izomcsoportot edzel meg. Azt, ha INTENZÍVEN csinálod, akkor ér is valamit.
De olyat, hogy nem is intenzív meg rövid is...Na az semmire nem jó.
Én egyszerre két izomcsoportot edzek meg, ez maximum egy órát vesz igénybe.
De azért ne kilóban mérd már az izmot...
1.) Kar (bicepsz, tricepsz, alkar + néhány külön gyakorlat fogás-erősítés miatt, bár ez az alkarhoz is sorolható)
2.) Mell-hát-has
3.) Láb-váll-has
Minden második nap pihenő, bár ilyenkor is mennek különböző gyakorlatok: spárga, zászló, híd
2 és fél óráig edzeni... Közel 10 év alatt egyszer nem volt ilyen hosszú az edzésidőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!