Kondizok de izmosodni nem izmosodok csak erősödök, mi baj?
Figyelt kérdés
nem duzzadok az izmoktól kondizástól csak vékonyabb lettem ,nem nő az izmom csak erősödik ami jó csak örülnék ha izom is jönne
február óta tolom
2013. jún. 9. 13:43
1/10 anonim válasza:
Étrend van? Enélkül nem fog menni.
2/10 A kérdező kommentje:
nincs ,összevissza eszek
2013. jún. 9. 13:54
4/10 A kérdező kommentje:
nem kell igy is 83 kiló vagyok 170 magasághoz
2013. jún. 9. 14:53
5/10 anonim válasza:
Azért írtad ki a kérdést, mert nem tudod a megoldást...
Mi megmondjuk, hogy mi a baj , te meg elállítod , h nem az a baj....
6/10 A kérdező kommentje:
jogos akkor mit csináljak
2013. jún. 9. 14:58
7/10 anonim válasza:
Aha, 83 kiló, max 10% testzsírral, kockás hassal, szépen kivehető fűrészizmokkal? Hol itt akkor a probléma? Akkor a súlyodat és a magasságodat összevetve te egy igazán izmos egyén vagy.
Minek írod ki amúgy a kérdést, ha nem hagyod, hogy a tapasztaltak válaszoljanak?
8/10 A kérdező kommentje:
jól van na , mondopm hogy bocs csak minek tömegnöveljek ha így is dagadt f@sz vagyok 83 kiló 170 hez sok
2013. jún. 9. 15:03
9/10 anonim válasza:
Az elején írtad, hogy vékony vagy...Szóval az eredeti kérdésed az volt, hogy hogyan pakolj fel izmot, nem az, hogy hogyan add le a zsírt.
Amúgy meg figyelj oda a ch bevitelre, végezz sok aerob edzést is.
10/10 anonim válasza:
Ha az izom fölött zsír van akkor nem fog látszódni(annyira), hogy izmosabb leszel. Ha leadod a zsírt jobban látod a fejlődésed. Egyébként sok fehérje kell kb 2-3g*tskg/nap és 4g*tskg/nap ch. Persze minőségi kajákból (csirke, pulyka, halak, sovány sertés, marha, rizs, zab, durum tészta, sok zöldség, stb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!