Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A fehérjét mivel lehetne pótolni?

A fehérjét mivel lehetne pótolni?

Figyelt kérdés

Néztem, de elég drága minden... A tojás, tej nem jó? Mert a tojásnak a fehér részét nem hiába hívják fehérjének. Sokan mindent szednek. De nekem ezek túl drágák. Köszi a választ!

16/F

2013. nov. 17. 15:25
 1/8 Vörösnefelejcs ***** válasza:

Én már egyszer mondtam itt, hogy egy ismerősöm sok tojásfehérjét eszik, de azt mondták rá, hogy az nem elég. Ettől még a nő testépítő...

A tej...nem jó. :)

A húst lehet még enni, de ha megnézed, nem jársz rosszul a fehérje porral, ha az ár-érték arányt nézed, és még akkkor kiegészítőket is tesznek bele. Ettől még ha nincs rá pénz, akkor nincs rá - marad a hús, tojás (tejet nemáááá)

2013. nov. 17. 15:32
 2/8 Vörösnefelejcs ***** válasza:
Meg a sajt.
2013. nov. 17. 15:33
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!:)
2013. nov. 17. 16:20
 4/8 anonim ***** válasza:
Igazabol az a lenyeg hogy teljes erteku feherjeforrasbol menjen kb olyan 1.8-2g/ tskg. Ez lehet csak tojas csak hus akarmi.
2013. nov. 17. 16:22
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. És ti azt hogy számoljátok ki? Ha én vagyok 70 kg akkor hány tojást kell ennem? Honnan tudjam hogy mennyi fehérje van a tojásban?
2013. nov. 17. 16:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Azt google keress egy olyan oldalt hogy ételek tápanyagtartalma és ott lesznek.
2013. nov. 17. 18:45
 7/8 anonim ***** válasza:
a fehérjepor olcsóbb, mint bármi más, ha a fehérjetartalmat nézzük
2013. nov. 17. 21:50
 8/8 Vörösnefelejcs ***** válasza:

A body.builder.hu-n a Drugs Bunny edző rovatában van a Sárga kapszula. Abban minden benne van - testépítő szemmel. Ami elég éles.

Ott pontosan ott van, hogy hány gr fehérje és ch kellene fogyáshoz, vagy izomnöveléshez.

2013. nov. 18. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!