A fehérjét mivel lehetne pótolni?
Néztem, de elég drága minden... A tojás, tej nem jó? Mert a tojásnak a fehér részét nem hiába hívják fehérjének. Sokan mindent szednek. De nekem ezek túl drágák. Köszi a választ!
16/F
Én már egyszer mondtam itt, hogy egy ismerősöm sok tojásfehérjét eszik, de azt mondták rá, hogy az nem elég. Ettől még a nő testépítő...
A tej...nem jó. :)
A húst lehet még enni, de ha megnézed, nem jársz rosszul a fehérje porral, ha az ár-érték arányt nézed, és még akkkor kiegészítőket is tesznek bele. Ettől még ha nincs rá pénz, akkor nincs rá - marad a hús, tojás (tejet nemáááá)
A body.builder.hu-n a Drugs Bunny edző rovatában van a Sárga kapszula. Abban minden benne van - testépítő szemmel. Ami elég éles.
Ott pontosan ott van, hogy hány gr fehérje és ch kellene fogyáshoz, vagy izomnöveléshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!