Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mivel lehet pótolni a fehérjét...

Mivel lehet pótolni a fehérjét, kálciumot szoptatás alatt?

Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy néha fáj a baba pocija, ha a mami tejet iszik, de akkor hogy tudom pótolni, ami kell?
2011. júl. 22. 12:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Fehérjék a húsokban vannak és a hüvelyesekben. A lencse például kiváló növényi fehérjeforrás, viszont ezt sem biztos, hogy tolerálja a babád pocija. A húsok viszont nem szoktak gondot okozni. Sok kalciumot tartalmazó ételféle a tejtermékeken kívül nem jut eszembe, de max iszol néha pezsgőtabit. Ez úgyis csak akkor kell, ha a tejmentes diétád nyomán megfigyeled, hogy jobban érzi magát a babád. Ha nincs változás, akkor nem érdemes mellőzni a tejtermékeket.
2011. júl. 22. 12:59
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Amúgy az összes hüvelyes féleségektől én magam is felpuffadok. Nem tudom, hogy hogy lesz még nem szültem meg, azt el felejtettem megírni 29. hét, csak előre érdeklődöm, meg tudni akartam, hogy másnak tudjak mit mondani, hogy ha ezzel a tehéntejes dumával jönnek, hogy akkor kihullik a fogam, meg ilyenek, ha még én sem ihatok tejet.....
2011. júl. 22. 15:30
 3/6 anonim ***** válasza:

Nálunk azért fájt a picim pocakja és ekcémás is lett, mert rengeteg tejterméket ettem. Imádom a sajtokat, tejszint, tejfölt.

4. hete nem eszem, és csaknem megszüntek a panaszok, az aráról a kiüés teljesen elmúlt.

Magas Ca tartalmú ételek: búzacsíra zabpehely, szezámmag, gesztenye, pertezselyem, tofu.

én minden nap ca pezsgőtablettát iszom.

2011. júl. 22. 16:09
 4/6 A kérdező kommentje:
Értem! Köszi!
2011. júl. 23. 08:21
 5/6 anonim ***** válasza:

Én a calciumot Tovitával pótoltam. Ezt tojáshéjból készítik.Napi egy tablettát szedtem és egy fogam sem romlott el pedig 3 évig szoptattam.2000 ft körüli az ára de 2 hónapra elég.

A fehérjét meg tojással, húsokkal.

2011. júl. 24. 02:15
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ezt jó tudni, mert természetes dologról van szó, vagy legalábbis több köze van a természetes anyagokhoz.
2011. júl. 25. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!