Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Meddig fogok fejlődni étrend...

Meddig fogok fejlődni étrend nélkül?

Figyelt kérdés
Elkezdtem kondizni van edzéstervem is, csinálom rendesen, de nem fogyasztok se fehérjeport se egyéb kiegészítőt, és etrendem sincs. Sok csirkét szoktam enni de néha megeszek egy kis bablevest vagy sonkás szendvicset stb tehát nem egézségtelen kajákat eszek hanem olyat amit egy hétkoznapi ember. Ez mennyire hátráltat a fejlődésben? Ha néha eszek kenyeret meg szalámit meg sajtot meg egyebeket, nem csak csirkét rizzsel? Érhetek el ettől még szép izmokat?
2013. nov. 13. 15:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Genetikafüggő, nem lehet megjósolni.
2013. nov. 13. 15:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Van aki kb semeddig, más jó formát hoz össze. Attól is függ mit jelent étrend nélkül. Ha minden nap 3 zsemle a kaja 2 szelet szalámival, szarabb a helyzet, mintha húst ennél többször egy nap.
2013. nov. 13. 16:11
 3/4 anonim ***** válasza:

A hétköznapi ember általában egészségtelen ételeket eszik:)

De konkrétan a kérdésre válaszolva,érhetsz el szép izmokat.sokat számít csak a kalóriabevitel is önmagában,és a genetika is közrejátszik.Ismerek nem egy embert,aki nem figyel különösebben a kajájára,eszik mindent,de kalóriadúsan,és nagyon jól néznek ki.Persze edzenek is becsületesen,és pár év már van mögöttük.

2013. nov. 13. 16:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Amit leírsz, az még jónak is számít szerintem viszonylag. Én megközelítőleg sem eszem ilyen változatosan, ilyen jókat, de mégis alakulok. Heti hatszor edzem váltogatva a kardiós és erősítős edzéseket.
2013. nov. 14. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!