Ti nem érzitek úgy néha hogy a testépítés sport már nem kellemes szórakozás?
Most adódott egy lehetőség, hogy kimehetnék cserediákprogramra Németországba 1 hónapig. De nyilván nem mondhatom meg a családnak hogy én a 3 óránkénti kajáláshoz és az x testtömkg tápanyaghoz vagyok szokva, nekem MUSZÁJ ennyit ennem.
És még az volt az álmom régen (és még most is kicsit) hogy ha lesz annyi pénzem, elutazok mindenfelé (Észak-Európa leginkább, Finnország, Svédország..), de ha belegondolok hogy az utazás alatt nem fogok tudni én csirke-rizst-túrót enni, csak 1-1 útba eső boltban alap élelmiszert (zsömle, olcsó felvágott), az nagyon elszomorít, mert vágyok ilyen utazásokra, akár több hetesre is, akár egyedül, akár barátokkal, de nem tudom hogy megéri-e.
Most szeretnék a hobbimnak is élni(testépítés), de a régi gyerekkori álmomat is valóra váltani, anélkül hogy az egyik belekavarna a másikba.
Lehetetlen dolog, igaz? :(
hú akkor nem vagyok egyedül ahogy sok kommentet olvasok bár én lány vagyok ! velem is ez volt hónapokig,hogy lementem edzeni,kaja 3 óránként,de egész nap semmi másra nem volt energiám,feküdtem,és semmit nem csináltam! igen edzeni mindig lemásztam persze, meg a kajámért de ennyi.szerencsére sikerült kilábalnom ebből a semmit tevésből,nagyon erősnek kellett lennem mikor hazaértem a kondiból ,hogy na most csináld meg amit meg kell ne ülj le mert véged! :D
a kérdezőnek meg ,hülyeség amit ír,mert ha nagyon akarja simán betarthatja, az útra vigyél csirkét,rizst kis dobozban, mikor megérkezel a csere szülőknek mondd meg,hogy te így eszel,járj ott is kondiba és tadá! :D
Nem értitek 100%-osan. (én is hiányosan fogalmaztam lehet)
"És még az volt az álmom régen (és még most is kicsit) hogy ha lesz annyi pénzem, elutazok mindenfelé (Észak-Európa leginkább, Finnország, Svédország..), de ha belegondolok hogy az utazás alatt nem fogok tudni én csirke-rizst-túrót enni, csak 1-1 útba eső boltban alap élelmiszert (zsömle, olcsó felvágott)"
Úgy értettem hogy pár év múlva az utazásoknak fogom szentelni a lehető legtöbb időmet (akár hetekre, több hónapra is, stoppal meg vonattal, busszal stb menni mindenfelé amíg el nem fogy az erre félretett pénzem). Sátorban aludni, ilyenekre gondoltam.
Nekem régóta vágyam ez. De most hogy már a testépítés is a hobbim pár éve.. hát nem is tudom. Mindkettőt nagyon-nagyon-nagyon szeretném csinálni!
Most egy példa: képzeljetek el egy ilyen embert szembejönni veletek
és megkérdezi h hol van egy konditerem? :DD rögtön dobsz neki egy szendvicset mert látod rajta hogy 2 napja evett utoljára mert megállás nélkül gyalogol, túrázik az országok között, mire ő elutasítja, h "kösz, nekem inkább csirke-rizs kéne?" :D vágjátok, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!