Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Melyik alkohol a legkevésbé...

Melyik alkohol a legkevésbé rossz?

Figyelt kérdés
Hobbi testépítő vagyok, kb havonta 1x-2x elmegyek bulizni jól érezni magam, melyik alkhol az ami a legkevésbé káros a testemre izomzatomra. Vodka vagy a Whiskey (nyilván tudom, h a lényeg a mennyiségen van) esetleg bor?

2013. okt. 3. 14:57
 1/7 anonim ***** válasza:

Igen, a lényeg a mennyiségen van.

Ha iszol egy teáskanál vodkát, vagy megiszol nyolc üveg bort, akkor a bor a károsabb.

Ha iszol egy pohárka bort, vagy egy vödör vodkát, akkor a bor még egészséges is (kis mennyiségben) a vodkába meg lehet, belehalsz :D

2013. okt. 3. 15:34
 2/7 A kérdező kommentje:
Borból nyilván több fogyna mint vodkából.
2013. okt. 3. 15:51
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

kis mennyesében egészség

nagy mennyiségbe gyógyszer

2013. okt. 3. 16:02
 4/7 anonim ***** válasza:

a legegészségesebb a jagermeister(42 gyógynövénykivonata van benne), és a hubertus 33 (ebben 33 féle gyógynövénykivonat van).

Ezeket kevesem vmi üditővel, és kész az alkoholos ital is, és annyira nem is károsak.

2013. okt. 3. 16:12
 5/7 anonim ***** válasza:

Evidens(jujj de szeretem ezt a szót), hogy úgy érti, hogy ha megiszik x-et, akkor x=5 dl sör/2 dl BOR/0,5 dl vodka.

A minőségi vörösBOR a legkevésbé rossz.

2013. okt. 3. 16:50
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha sokat akarsz inni, nem napi szinten egy pohárral, akkor a sör a legkevésbé rossz.

Amúgy sajnállak, hogy ettől tudod csak jól érezni magad...

2013. okt. 3. 19:18
 7/7 anonim ***** válasza:
a sör.
2013. okt. 3. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!