Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belefér nálatok a "jól érzem magam"ba, hogy megcsókoljon buliban más a barátod%barátnőd?
A haverom csaja mondta ezt, hogy "csak jól éreztem magam!" miközben mással csókolózott egy buliban, úgy, hogy a barátja volt elvileg.
Elmesélése szerint úgy történt, hogy a barátnője lement egy szórakozó helyre egyedül, vagyis a barátnőivel, aztán a haverom is lement, de nem tudta hogy ott lesz a lány, csak véletlen volt.
És látta a haverom, hogy a barátnőjét valaki fogdossa, és csókolgatja.
És erre azt a magyarázatot adta a lány, hogy "jajj, csak jól éreztem magam!"
Nektek belefér az, hogy a barátotok/barátnőtök leigya magát, és mással csókólózzon mondván, jól érzi magát csak?
Nálam szituáció függő. Ebben az esetben egyszer elnézném neki, de irtózatosan rosszul esne és megsértődnék. Ha látom, hogy bántja a dolog, és igyekszik visszahozni a kapcsolatunkat, én adnék neki még egy esélyt. Amennyiben még egyszer megtörténne, vagy tudomást szereznék a dologról, akkor van hivatkozási alapom, és dobnám, hogy a lába se érné a földet. Egy kapcsolatban mindig vannak ilyen, olyan botlások, de tudni kell megbocsátani is annak, akibe szerelmesek vagyunk.
24F
Furcsa, én nagyonis jól tudok szórakozni anélkül is, hogy mások taperoljanak vagy csókolgassanak. Pedig lány vagyok. Leszólítanak meg beszélgetünk, de többet sose hagyok (max ha rögtön itallal akar indítani, akkor a potya-piát elfogadom). Aki nem tudja jól érezni magát anélkül, hogy másokkal csókolózzon meg stb, annak nem való a párkapcsolat, szerintem. Az ilyenben nem tudnék megbízni, mondjon utána bármit is. Ha annyira nagyon szeretne, akkor hozzám hasonlóan nem lenne képes ilyesmire.
20/l
Nálam éppen nem, de van akinél igen. A csaj esetében itt arra lennék kíváncsi, hogy ha a srác megy haza ugyanezzel a dumával, akkor hogyan reagál. Valószínűleg éktelen patáliát csapna, mert igazság szerint az fér bele neki, hogy ő jól érezhesse magát.
Ha viszont nem így van, akkor két eset állhat fenn: vagy nem jelent neki semmit a pasija, és vele is csak jól érzi magát, vagy annyira szabad szellemű és magabiztos, hogy a testi kizárólagosság nem elvárás a számára. Ez azt jelenti, hogy holmi kavarás és testiség miatt nem lesz féltékeny, csak az fájna neki, ha a haverod bele is szeretne egy másik csajba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!