Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin hagyhatom, h megcsókoljon? Nem vagyok könnyen kapható és nem is szeretném, h azt gondolja rólam, nem tudom a csók még belefér e?
Egyetértek az egyessel, de még az is kérdés hogy ő meg akar e, ha nem akar lerohanni, lehet hogy pont olyan pasit fogsz ki aki szintén nem akarja elhamarkodni.
De mindenféleképpen, azt nézd hogy te szeretnéd-e, és érzel e felé valami vonzódást :)
Érzés. Meg hogy kiről van szó.
Ettől még nem leszel könnyen kapható. Ha te így éreznéd magad tőle akkor ne tedd.
Állíts fel egy saját értékrendet ezzel kapcsolatban, valakinek a szex se gond az első alkalommal.
Persze ez soktól függ, mióta ismered, mennyire vonzódsz már akkor hozzá. Lehet hogy olyan jól siker a randi, hogy a végén már epekedve fogod várni :)
Én akkor kb 2 hete ismertem a vőlegényem, amikor az első randink volt. Előtte találkoztunk 3* haverokként, új baráti társaságba kerültem, és ő kinézett magának :)
Két hét múlva randira hívott, abba a két hétbe sokat beszéltünk. Első randin hagytam hogy megcsókoljon, vártam is már.
Volt akinél viszont a 3. randiig vártam, mert nem voltam biztos benne hogy akarom. Nem is lett belőle tartós kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!