Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csók vagy ölelés belefér? (lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csók vagy ölelés belefér? (lent)

Figyelt kérdés
Na szóval van egy pasi aki egy ideje tetszik és kiderült neki is én.Nagyon jofej,kedves,aranyos meg minden:) És hétfőn edzésen találkozunk mert alakulgat valami köztünk.Még alig-alig beszéltem vele de nagyon tetszik.Mostmár mindketten odaagyunk egymásért..Turi fogunk beszélni.Szerintetek ölelés belefér?Vagy a csók?

2013. szept. 7. 22:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ölelés max
2013. szept. 7. 23:01
 2/4 kismutyesz_ ***** válasza:
Ne csak külsőleg legyetek oda egymásért pár beszéd után. Menjetek el randizni, de csók még szerintem korai. Ti tudjátok. :)
2013. szept. 7. 23:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem az ölelés,de ne te kezdeményezd!!!
2013. szept. 8. 09:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ha nagyon odavagytok egymásért akkor belefér de ha nem akkor inkább csak puszi
2013. szept. 8. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!