Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Számotokra mi a r*banc definíciója, és mi az ami még belefér?
Bocsi az offért,de
15,75???????? TIZENÖT ÉS HÁROMNEGYED???
:DD Ilyen nem létezik...
Ezt nem olyan könnyű definiálni. Mondjuk hallottam, hogy az egyik gólyatáborban csapatverseny volt, és volt egy ilyen "lehetőség", hogy plusz pontot kap az a csapat, ahonnan egy lány leszop találomra egy fiút. És megtette. Na, ő szerintem bizony ribizli.
Nekem nem tetszik, ha egy 20 körüli lánynak már 10+ partnere volt, de ettől még szerintem nem lesz senki sem ribi... Amúgy úgy gondolom, hogy felesleges ezt nemekre osztani. Az a nő aki össze-vissza kefél semmivel sem kevesebb, mint a férfiak, akikkel kefél.
A rib.nc olyan csaj aki szereti a szexet ezt fel is vállalja ezért én tisztelem de minden más gyökér lenézi pedig a legtöbb ilyen csaj nagyonis értékes nő és normális ember. Az ilyen természetű csajok izgalmasak, és sok közülük alapjáraton hűséges is ha kapcsolatról van szó. Szóval akit leribiznek az nálam általában tök oké.
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!