Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit éreztek, ha a barátotokkal vagytok? és Fiúk! Mit éreztek, ha a barátnőtökkel vagytok?
Átölelni --> a lehető legjobb!
Megcsókolni--> a lehető legjobb!
Tudni hogy van nekem--> hálát mondok az Istennek, és persze a lehető legjobb!
Üdvözlettel
Legly
És aki átlagos, vagy nem szép kinézetű és senkinek nem kell, mert "ronda", az mitérezhet?
SZERETET HIÁNYT!
Mert SENKI NEM FOGLALKOZIK VELE!
AZ OLYANOK IS VÁGYNAK A SZERETETRE, ÖLELÉSRE ÉS CSÓKRA!
Érzéseket X"DDD
(Köteles Zsolt idézetéből)
milyen érzés?
átölelni: nem akarom, hogy el kelljen engednem
megcsókolni: csak még egyet, csak még egyet... :D
tudni, hogy van nekem: ha egyedül ülök a buszon, és eszembe jut, elmosolyodom, és ha kell, vigyorgok vagy 5 percig folyamatosan, nem érdekel, hogy hülyének néznek :D
L
Nő vagyok, ha a Párom átölel, néha beleborzongok, annyira jó érzés, szeretek hozzá bújni megnyugtató érzés, boldogság tölt el. Csókja édes, néha vad és szenvedélyes, és van, h lágy lassú, sosem tudnék/ok betelni Vele,
Jóvoltköszönömkérekmég.. sokszor megvadít a csókja.
Hálás vagyok, h megismerhettem, nagyon boldog, ha Rá gondolok, írok Róla, mindig mosolygok bárhol is legyek.
Feldobja a napom, ölelése, csókja, az egész lénye.
Fiatal vagyok, de mindhárom dologban van részem.
átölelni: egészen a következő találkáig erőt ad, és valahogy soha se sikerül elengedni egymást
csók: "csak mégyegy" érzés :)
tudni hogy van nekem: lehető legjobb érzés, főleg hogy nincs olyan sok ember akit szerethetek és megbízhatok bennük
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!