Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a teendő ilyenkor? (Többi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a teendő ilyenkor? (Többi lent)

Figyelt kérdés
A barátomnak még nem volt előttem barátnője.(nekem volt már barátom,de nem számít,mert szöges ellentéte volt a mostaninak) Nem szokott úgy komolyabban megölelni,csak úgy,mint mikor pl. találkozol egy kedves ismerőssel,első csókunk sem volt még. (Egyik haverjával beszéltem erről,aki nekem is jó barátom és azt mondta hogy egy fiútól ne várjam,hogy megteszi az első lépéseket (???) ) Én szeretem a hosszú öleléseket,meg az ilyen dolgokat,és nem tudom,hogy miért nem közeledik hozzám kicsit "meghittebb" módon...

2013. szept. 5. 15:42
 1/3 anonim válasza:
hány évesek vagytok? (nem rosszból kérdem)
2013. szept. 5. 16:18
 2/3 A kérdező kommentje:
Ő 15 múlt májusban,én 14 vagyok.
2013. szept. 5. 17:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Beszélj vele...
2013. szept. 5. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!