Ti nem érzitek úgy néha hogy a testépítés sport már nem kellemes szórakozás?
Most adódott egy lehetőség, hogy kimehetnék cserediákprogramra Németországba 1 hónapig. De nyilván nem mondhatom meg a családnak hogy én a 3 óránkénti kajáláshoz és az x testtömkg tápanyaghoz vagyok szokva, nekem MUSZÁJ ennyit ennem.
És még az volt az álmom régen (és még most is kicsit) hogy ha lesz annyi pénzem, elutazok mindenfelé (Észak-Európa leginkább, Finnország, Svédország..), de ha belegondolok hogy az utazás alatt nem fogok tudni én csirke-rizst-túrót enni, csak 1-1 útba eső boltban alap élelmiszert (zsömle, olcsó felvágott), az nagyon elszomorít, mert vágyok ilyen utazásokra, akár több hetesre is, akár egyedül, akár barátokkal, de nem tudom hogy megéri-e.
Most szeretnék a hobbimnak is élni(testépítés), de a régi gyerekkori álmomat is valóra váltani, anélkül hogy az egyik belekavarna a másikba.
Lehetetlen dolog, igaz? :(
Remek a kérdés!!!!!
egyáltalán nem szórakozás sőt néha azt kívánom sose kezdtem volna el izom diszmorfiás vagyok hiába vagyok 100 kilo fölött,gyakorlatilag izomba,mégis egész nap pulcsiba járok mert szarnak látom magam. Én ráadásul 45 percenként eszek,ha nem eszek 45 percenként kb idegbeteg vagyok,ráadásul elég sokat szoktam nyomni cuccot attól meg teljesen megőrülsz van olyan hogy fel sem tudok kelni egész nap úgy kivagyok,persze edzeni mindig van erőm lemenni,de ott is lemegyek megiszok vagy 2 liter pörgetőt előtte,lenyomok egy brutál edzést hazajövök és a nap további részében semmit nem tudok csinálni csak feküdni meg enni,szegény barátnőmmel se megyek sehova már,a testem börtönében élek,de végülis megéri nekem mert ha jó formában látom magam az megér mindent,ha meg szar akkor..szétverem a házat:D:D
szóval nyugi ezzel nagyon sokan vannak így!!
pont ezért kellene lelépned egy időre,hogy kigyere ebből a robot üzemmódból.
főleg,hogy 1 hónap az semmi.
Ilyenkor örülök, hogy nem vagyok fanatikusa semminek :D Viszont sajna elég cudar genetikával áldott meg a sors, tehát ha nem figyelek oda maximálisan, akkor eredmény sincs, és nehéz megtalálnom a középutat, szóval most afféle szenvedek, de próbálkozok szint megy. Igaz, terembe csak most kezdtem el megint járni.
Én a helyedben nem paráznék. Ha letelepedsz, megint tudsz majd edzeni, mit számít az a pár időszak, amikor utazgatsz, vagy cserediák vagy? Nem szabad bennragadni ebben, mert az, hogy jól nézel ki, nagyon kevés. Az élményeket nem lehet vele helyettesíteni. Összegezve: megfér egymás mellett a kettő, de kronológiailag eltolva.
A testepiteshez nem kell 3 óránként enni és nem csak csirke rizst lehet. Tomegeleskor az a fontos hogy a feherje és a kaloria meglegyen. Az izmosodashoz ez eleg. Van olyan akinek a feherjebevitelenek 90 %-a turmix. Ugyhogy en amit ajanlok neked kerdezo. Vigyel
Magaddal feherjet. Igyal sok turmixot annyit amennyivel kiegeszited a napi kajádat. Egyel amennyit tudsz hogy a kaloria meglegyen kb. Es eddz nehez sulyokkal.
Ha van lehetőséged heti 2-3x lemenni edzeni, még ha kajára nem is figyelsz, nem lesz egy eget verő visszaesés, mint ha 1-2 évet kihagytál volna.
Mint írta itt valaki, nem kötelező 3 óránként enni, egyél 4-5 óránként többet.
Nem mellesleg a tested nem felejt, ha hazajössz, 5-6 hét és visszahozod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!