4 hét alatt 60 kilóról 100 kg-ra nőtt a súly guggolásnál, amit használok. Mennyire jó teljesítmény?
Sok évet kihagytam lábedzésben, mert futásra váltottam, télen meg szobabiciklit tekertem.Pár futóversenyen is elindultam, de beleuntam.most visszaálltam a klasszikus testépítő edzésre, amiben a láb is szerepel, bár túlzásba nem akarom vinni.
Ezek szerint pont az ellentettje igaz, amit itt sokszor olvastam, h a futás nem erősít, izmosít.
Azokban az években mikor futottam, a lábam ugyanolyan izmos maradt, és minden futó edzés után izomláz is volt, néha akkora, mintha guggoltam volna.
Csak most attól félek, a hirtelen testtömeg és megnövekedett súlyhasználat miatt, meg ne sérüljek.
1 perces pihenőkkel csináltam 4*10 ismétlést.
bár az utolsó két sorozat csak 8-8 ismétlést tartalmazott, mert ott már éreztem,h nem megy.
utána még lábtoló gép ment, elég is volt mára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!