Jónapot, szeretnék egy tornászgyűrűt, mivel Calisthenic-et végzek, és emellé egy súlyemelő felszerelést (rúd, súly, ha értitek), és szerintetek melyikkel lehet nagyobb erőre szert tenni, súlyemeléssel, vagy kettlebellel?
te már annyi mindent csinálsz egyszerre,hogy kb napi 8 órát edzel elviekben egy nap.
vedd meg a tornagyűrűt,azzal nagy kárt nem okozhatsz magadban,legfeljebb leesel majd 1-2x.
állítható köteleset vegyél,azzal tudsz majd trx-ezni is.
Kedves második!
Azt feltételezed rólam, hogy hülye vagyok?
Miért nem mész el CF-re? A válasz egyszerű:
vidéki parasztgyerek vagyok, és ez által nincs a széles környéken CF edzés, pedig a kedvenc sportom, tehát ha lenne, már régen elmentem volna, de mindegy...
És kedves Korbács, nem 8 órákat edzek, csak 1-1,5 órákat.
Én nagyon szeretem az edzést, de tényleg, és csak egy, hangsúlyozom egy dolgot csinálok: saját testsúllyal végzendő Calisthenicet nyomok!
A gyűrű ,,csak'' arra kellene, hogy húzódzkodást, tolódzkodást, továbbá egyéb nagy erőt igénylő gyakorlatokat végezzek!
Úgy hallottam, hogy a súlyemelés további funkcionális erőt, és robbanékonyságot eredményez. Pont. De még mielőtt jönne az, hogy: De akkor hogy akaris egyedül megtanulni a lökés, szakítás technikáját, az legyen az én gondom. Tehát még egyszer felteszem a kérdésemet módosítva:
Súlyemelés, vagy Kettlebell?
És elnézést kérek, ha megsértettem valakit!
Amúgy jó válaszokat adtatok, köszönöm nektek, köcsögök!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!