Nagyobb izmonövelés kiegészítők?
Üdv.
Mi segíthetek a nagyobb izomzat elérésében ?
Étrend,vitaminok,turmix rendben !
Edzés és alvás is !
Valami olyansmi kellene ami ütős és Kreatin mellé lehetne szedni ? Mit ajánlanátok ?
nincs ilyen.
max a koksz. De szerencsére nem hinném, hogy tudsz szerezni.
Köszönöm !
Kreatinnal mennyire lenne nagyobb a változás, mint nélküle ?
megmondhatatlan, az emberek sokszor nem éreznek különbséget.
ha meg igen akkor is inkább erőben.
A legfontosabb, hogy legyen kreatin mellé sok tápanyag és folyadék.:D (egy 5l víz,tea, vagy nemtom, vmi cukormentes).
Kreatin kúra mellét (hogyha a turmix tényle rendben) én ezeket ajánlom---> edzés előtti bedurrantó, L-glutamin (3x5g), BCAA, ß-Alanine (1-2 g minden 5 gramm kreatinhoz) Taurine, HMB, B-ecdysteron, króm pikolinát és vanádium szulfát, vagy vanádium komlpex.:D Meg jó, hogyha rendben van a nyújtás is, meg én testpápolót használnék.(attől izmosabb nem leszel, le soha nem lehet tudni, hogy mikor lesz bőrrepedezés.) Nem igérem, hogy felszedsz 30kg-ot 2 hónap alatt, de szerintem hogyha van rá pénzed, és ezeket a kiegeket kombinálod (még az edzést is megváltoztathatod, esetleg valami hárdkórabbra mint a sima), akkor fejlődhetsz elég jól. Meg a halolajat, lenmagolajat illetve napi 3-4 g C-vitamint azt tartsd alap kiegnek.:) Bár naturálban elvileg elég 2g is C-vitmainból. Na de kéd ki hozzáértő tanácsát, mert én nem vagyok az, sok szerencsét!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!