Hasznos kiegészítők (nem táplálék! )?
Milyen hasznos kiegészítőkre lehet/lesz szükségem.
Gondolok itt a konyhai mérlegtől kezdve, a kis ételes műanyagdobozokon át egészen a bokarögzítőig.
Mikor elkezdtetek ezzel a sporttal foglalkozni milyen cuccokat vetettek?
#1: Valami hasonló volt nekem is az eszemben :)
#2: Igen ilyenekre gondoltam, már 1-2 dolog alapból azért.
Köszi mindkettőtöknek, ment a zöld! :)
Power Tower! :D
Én most vettem, de már megvan mire használom :D Szerintem nagyon baba cucc. Pl. az edzés utáni adag kieget lehet benne vinni, vagy sósmogyorót. Esetleg a napközbeni kapszulákat, ha sok van, és nincs kapszulatartó.
Nekem véletlenül 2 shakerem van, és nagyon jól tud jönni. Ha az egyiket kiteszem mosogatni, ott van még a másik.
A műanyag kajásdoboz is jó, akár ebből is kettő-három. Konyhamérlegből majd lehet szükséged lesz 1-2 grammos kimérésre, ehhez ékszermérleget javaslok, az tud ilyet, ebayon 1500 körül már lehet kapni. A sima konyhamérleg is ennyi, és hiába van ráírva, hogy 1 grammos pontosság, azért kis adagokra nem használható megbízhatóan. A kiürült kiegesdobozokat is jó megtartani, mi egy pp-sbe szedtünk egyszer epret :D Ja, meg valami cucc, amiben az edzőruhád viszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!