Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ezzel az edzéssel + kajálással...

Ezzel az edzéssel + kajálással mennyit izmosodhatok?

Figyelt kérdés
Heti 2-szer csinálom a fegyencedzést (edzésenként mind a 6 gyakorlatot), 1-szer elmegyek a konditerembe, és heti 3-szor futok (van amikor terepen). Minden vacsorára megeszek 40-50 dkg csirkemellett salátával, vagy 600 g kefírt, 4 tojással és zöldséggel. 177 cm vagyok és 83 kg, kevés háj van rajtam. Mennyit izmosodhatok így?

2013. nov. 9. 11:41
 1/7 anonim ***** válasza:

Ez így elég kevés.

Mit eszel egész nap, mennyit? A vacsorád fantasztikus, egy megváltás a gyomornak a csirke és a fél kiló kefir (pfuj), pedig..

Ha végig tartanád egész nap a zöldséges csirkés tojásos kajálást, eszel egy kis rizst, akkor az edzéseddel szépen alakulna a tested, erőnléted. A futás viszont a maga nemében értelmetlen, de nem nagy baj. A tejtermék segíti az izomfejlődést, de inkább túró, sajt legyen. Kefir, joghurt kukába, vagy fogyizó csajok hűtőjébe :)

De idővel szerintem fel fog tűnni, hogy nem nyerő semmilyen tejes cucc sem, csak finom.

2013. nov. 9. 11:55
 2/7 A kérdező kommentje:
Napközben megeszek mindent, a vajaskenyértől kezdve a csülkös bablevesig.
2013. nov. 9. 12:07
 3/7 anonim ***** válasza:

Izmosodáshoz jó az.. innentől kalóriák és anyagcsere kérdése. Ha eleget eszel, izmosodni fogsz.

Nyilván más ütemben mint egy testépítő, aki elég jól odafigyel arra, hogy biztosan eleget egyen, az edzése is más. De sportos alkatod meglesz így, ez biztos.

2013. nov. 9. 12:15
 4/7 anonim ***** válasza:
2013. nov. 9. 13:05
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi. Anyúgy azért futok, hogy ne hízzak el, meglegyen az állóképesség, stb... (ugye nem kell sorolnom a futás jótékony hatásait)
2013. nov. 9. 13:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem, azokat már hallottam elégszer. Inkább a káros hatásait segíts összegyűjteni.
2013. nov. 9. 13:27
 7/7 anonim ***** válasza:
És hogy miért nem hízol el, ha futsz, miközben annyit eszel hogy közben izmosodsz is elvileg.
2013. nov. 9. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!