Milyen tömegnövelőt ajánlotok? 14/f
Üdv! Február óta edzek konditerembe, figyelek a kajára stb. Fejlődök is csak még most is elég vékony vagyok. 173 cm, 53 kg. Olyan 10 kiló kéne az ideális súlyhoz, aztán már csak szinten tartanám, szálkásítanék stb. Két kérdésem van;
1, Jelenleg külön fehérjém és szénhidrátom van nem rossz, nem rossz de a fehérje csak kb 70 %-os. A szénhidráttal nincs nagy gond de kényelmesebb lenne ha a kettő egyben, készen lenne. Olyan kell ami viszonylag jó minőségű (nem kell profi, olyan "középkategóriás"), legyen benne elég fehérje, és szénhidrát. Most jön a karácsony addig kitart az ami most van és kérnék tömegnövelőt. Szóval milyet ajánlotok?
2, Érdemes lenne-e elkezdeni egy kreatin monohidrát kúrát? Tudom, hogy nem csodaszer, de nem ártana pár kiló plusz... Mennyit dobhat rajtam súlyba? Abból milyet vegyek?
Köszönöm ha elolvastad, és előre köszönöm a válaszokat! 14/f
Zöld Jumbo!
Kifejezetten nehezen hízóknak ajánlják, én egy másfél hónap szedéstől kb. 7-8 kilót híztam.
Hogy érted azt hogy "volt"?
Egyébként kb. a 3/4 az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!