Zlatan00 kérdése:
A Danabol mellé milyen tömegnövelőt ajánlotok?
Figyelt kérdés
2013. máj. 11. 20:07
1/12 anonim válasza:
felejtsd már el azt a ku.rva danabolt
elérted a határaidat naturálban? nyílván nem ha ilyeneket kérdezel
danabol helyett olvasgass a témában és 1 év múlva rájössz mekkora fa'szságot kérdeztél
2/12 A kérdező kommentje:
A kérdésemre nem kaptam választ!
Nem most kezdtem az edzést, próbáltam már a külömböző kieg. eket is, és most ezt akarom.
2013. máj. 11. 20:36
3/12 anonim válasza:
mit akarsz te? meghalni? akkor szedjed a hulladék danabolt bolondgyerek
4/12 anonim válasza:
Ne koxolj, minek az , ha nem versenyzel, utána nem marad meg semmi ezzel a tablettás sz@rral felszedett tömegből!
5/12 anonim válasza:
nyártól elfog tűnni az összes ilyen koxos kemény gyerek!
7/12 A kérdező kommentje:
A kommentekből látszik hogy mennyire vagytok értelmesek :)
Szerintem régebb óta edzek mint ti összesen :)
Nagyon jól tudom hogy rengeteg az ilyen aki csak nyárra kiakarja magát gyurni azt kész, de mint mondtam én nem most kezdtem, sőt nálunk ez családi hagyomány!
2013. máj. 11. 20:55
8/12 anonim válasza:
szerintem te meg HARMAD annyi ideje sem edzel, mint Montez ! ;)
9/12 *Glissade* válasza:
Én a Danabol mellé a Body-Boqwa Total Nutrion 2000-ret ajánlom.
10/12 anonim válasza:
27 éve edzem kisgyerek, szóval ezt buktad debil! Ja és mi vagyunk a hulyék, mert nem koxolunk ugye gyökér??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!