Most szeretnék elkezdeni gyurni, milyen tömegnövelőt ajánlotok én a volumass 35-re gondoltam az jólessz? Egyébként 70 kg vagyok és 187cm! Nehezen tudok hizni! Vagy mellé szedjek még valamit? (kreatin stb. )
Legyen tömegnövelő étrended is. Jó a volumass, de gazdaságosabb egy tejsavóprotein és edzés után ehhez teszel még 50g gyors szénhidrátot, pl dextrózt.
A kreatint még hagyd későbbre. Multivitamint vegyél még.
Néhány olcsóbb kategóriás kevert fehérje, ha érdekel:
- biotech usa power pro
- multiforce nutrition anabolic protein fuel
- power track power protein
A felsoroltak közül mindet próbáltam. Megmondom őszintén nem látok bele, hogy miből mennyit tartalmazz, és 2300 Ft-ért kilója tényleg nem sok, de nem rég a power protein is akciós volt, és annak is az egységára 2247 Ft/kg-ra jött ki, ráadásul azt másodkézből kapom meg, mivel nem közvetlen a gyártótól veszem. Tehát a viszonteladó is pakol rá hasznot, akkor a gyártó mennyiért adhatja neki?
Úgy voltam vele, hogy adok az anabolic proteinnek egy esélyt, és nem ért csalódást. Most is azt használom, és bátran ajánlom másoknak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!