Így nem lenne elég a pihenés vagy így is oké?
Második válaszolóval nem értek egyet...
Szerintem a mell-kar rendben van. Egy mell edzésnél a tricepsz is igénybe van véve, de mért lenne ez baj, ha úgyis tricepszre ie szeretnél edzeni??
Az viszont már nem lenne jó, ha egyik nap melleznél, rá egy nappal pedig tricepszeznél, vagy vállaznál.
Szerintem ez a felosztás jó, ha csak erre van időd, de a mellkar meg hát-váll napokat próbáld minél távolabb tenni egymástól.
Ha csak hétfőn, kedden és szerdán érsz rá, akkor ez egy teljesen jó felosztás.
Jó lehet még;
Hétfő: Váll-Kar
Kedd: Láb
Szerda: Hát-Mell
vagy a push/pull/legs:
Hétfő: Mell-Váll-Tricepsz
Kedd: Láb
Szerda: Hát-Bicepsz-Alkar
A te variációdnál, és az én általam írt két felosztásnál is mehet a has hétfőn és szerdán.
Az első két választ nyugodtan figyelmen kívül hagyhatod, úgy látszik még a kérdést sem értették meg.
Sokan nem is edzenek külön karra, mert úgyis kap elég terhelést a tricepsz a nyomásoknál, a bicepsz és az alkar meg a húzásoknál.
De most különben sem az a kérdés, hogy mi a legideálisabb felosztás, mert nyilván jobban szét lehetne osztani, csak a kérdezőnek korlátoltak a lehetőségei és CSAK hétfőn, kedden és szerdán ér rá.
Ha annyira értesz a testépítéshez, akkor inkább azt mondd meg a kérdezőnek, hogy hogyan tudná jobban felosztani!?
H: Mell-Kar, K: Láb, Sz: Hát-Váll
H: Váll-Kar, K: Láb, Sz: Hát-Mell
H: Mell-Váll-Tricepsz, K: Láb, Sz: Hát-Bicepsz-Alkar
H: Mell-Váll, K: Láb, Sz: Hát-Kar
Na körülbelül én csak ezeket tudom elképzelni.
De te biztos tudsz jobbat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!