Mikor gyurok, és másnap izomlázam, van az jó, vagy rossz? , és ha izomlázam van. Rá kell gyurni? A trollok hanyagoljanak,
"másnap izomlázam, van az jó, vagy rossz?"
Hát nem hiszem h neked annyira kellemes, de nem.lesz tőle bajod, elmúlik.
" Rá kell gyurni?"
Szerintem ne. Én inkább azt ajánlom h könnyebb/egyszerűbb gyakorlatokat végezz azokon a területeken 3és ne erőltesd nagyon ott ahol fáj. De ez csak az én véleményem, tapasztalatom, még kezdő vagyok ilyen témában, nem vagyok ilyen nagy fittneszguru.
Ne gyúrj rá..
Az izom nem akkor növekszik mikor gyúrsz hanem mikor pihen utána. Mikor gyúrsz lényegében pusztítasz. Az izomszálaidon rengeteg szakadás történik. Mikor ez gyógyul a szervezete még erősebbé teszi. Ettől nö az izom.
Az izomláz pont attól van mert gyógyítja magát a szervezet és tejsavat szállít az izmoknak. Ha rágyúrsz csak még jobban szétszaggatod. Az egy baromság hogy attól hamarabb elmúlik. A mozgás miatt felszívódik ugyan de ennyi erővel masszírozhatod is. A túl sok gyúrástól pedig besálkásodsz. Azaz besülnek az izmaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!