Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Megfelelő edzésterv lenne ez...

Megfelelő edzésterv lenne ez számomra?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok, régebben Rubint Rékára tornáztam, utána Péntek Enikő, majd különféle intervallum edzések. Ezután jött az Insanity, amit többször is végigcsináltam, majd az Asylum 1 és 2. Most váltani szeretnék súlyzós edzésre, de konditeremben soha nem edzettem még. Szerintetek ez megfelelő lenne nekem?

[link]

2013. nov. 3. 17:51
 1/5 anonim ***** válasza:

Mi a célod?

Egyébként a nemlétező kalapomat magasan megemelem előtted, mert ilyen intenzitással nyomod!

2013. nov. 3. 17:59
 2/5 anonim ***** válasza:

Elég egy tárogatás, minek 10 sorozat tárogatás? Hetente váltogasd, hogy döntött pad/egyenes pad, gép/szabad súly. Egyik tárogatás helyett sima fekvenyomás.

Vállhoz az előre emelés helyett döntött törzsű oldalemelés.

Háthoz kéne még egy húzódzkodógyakorlat, meg csuklyára is egy gyakorlat.

A Hát-kar nap nekem soknak tűnik, minimum másfél óra (szerintem).

2013. nov. 3. 18:03
 3/5 A kérdező kommentje:
167 cm vagyok és 57 kg, még egy nagyon kevés felesleg van rajtam, de már inkább alakformálás a cél.
2013. nov. 3. 18:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Az izomépítést jelent?
2013. nov. 3. 20:24
 5/5 A kérdező kommentje:
Igazából ezzel kapcsolatban nagyon bizonytalan vagyok...most jobban belegondolva, lehet hogy még inkább a fogyásra kellene rámenni, mert van azért ledolgoznivaló.
2013. nov. 3. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!