21/21 anonim válasza:
16-os vagyok, már 110-et nyomok, de én nem ilyen mai vagány "gyúrós" gyerek vagyok. Csak a sportom miatt erősítek, egyébként 150-el guggolok, 140-et húzok fel, de nem erőemelő vagyok. Minden gyúrós ismerősöm azzal dicsekszik hogy milyen kockás a hasa, meg hogy mekkora a karja, én nem vagyok dagadt, de csak azért is mondják. Érdekes szkanderbe simán odaverem őket, pedig nem szoktam karra edzeni. Elismerem hogy 16-17 évesek és izmosabbak mint én (vagy inkább szálkásabbak), de akkor is majdnem kétszer annyit nfyomok ki mint ők, és szerintem ez a lényeg. Egy férfi (jó még nem vagyok az :D) ismertetőjegye az erő, persze az izom is, az erő a fontosabb, bár ez csak az én véleményem, mert persze az én sportomban nem az izmaimat pontozzák, hanem a métereket. Még a fekvenyomáshoz magas is vagyok (190 cm).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!