Elég ennyi tömegelésre?
Figyelt kérdés
185 cm , 78 kg vagyok napi bevitel: fehérje: 112,30 g ch: 311,50 g elég ennyi? vagy túl kevés? ( tömegelés)2013. okt. 30. 10:34
1/6 anonim válasza:
Alkattól függ. Én 65 kilósan is 400-450-et eszek. De egy endomorfnak elég lehet.
2/6 anonim válasza:
Kevés, de ezt neked kell tudnod igazából.
Min. 150g fehérje és 350-420g ch kéne.
3/6 anonim válasza:
150 gramm fehérje kéne, a ch akár indulhat innen is, ha nem jö heti 0,3-0,5 kiló, emeld a cht, ha több jön, csökkentsd.
5/6 anonim válasza:
Én valamiért csak a ch-t néztem, elnézést. A fehéje igen kevés tényleg.
6/6 anonim válasza:
A fehérje nagyon az alsó határ de még éppen elég lehet. Izmot ennyivel is lehet növelni de 2g/tskg-mal lesz a legoptimálisabb. Ha a tömeged nem nő akkor adj még hozzá 25g ch-t és elkezdesz nőni. Valamint figyelj a zsirbevitelre is 1g/tskg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!