Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Csont nélkül már sütve mértem...

Csont nélkül már sütve mértem a csirkehúst és 200 gramm volt, ennyi elég volt edzés után? 75 kg vagyok, (tömegelés).

Figyelt kérdés

2013. okt. 26. 10:40
 1/5 A kérdező kommentje:
én teljesen naturálban nyomom, nincs semmi edzés utáni kiegészítőm, itt gondolok fehérjére vagy szénhidrátra
2013. okt. 26. 10:42
 2/5 anonim ***** válasza:

Sütve nem ad valami biztos támpontot a tömege, mert átsüthetted akármennyire is azt a húst, épp hogy nem nyerstől a kőkemény szárazig.

Nem is mondtad el, hogy melyik része volt a csirkének, de ha sütve volt ennyi gramm, akkor biztos sok fehérjét tartalmazott. Azt, hogy "elég" így nem lehet elmondani, úgy érted neked ez az edzés utáni fehérje pótlás? Végül is megfelel, de legyen meg az egész napi mennyiség is, az fontosabb.

2013. okt. 26. 10:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Nyersen kellene mérni minden alapanyagot, mert sütés után már nem tudod, hogy mennyi volt nyersen. Ugyanis nem tudod, hogy mennyi vizet veszített sütéskor. De mondjuk lehetett nyersen kb 250g, amiben van vagy 60g fehérje. Neked edzés után kell kb 38g fehérje, szóval bőven elég annyi hús. De edzés után jobb lenne gyors felszívódású fehérje, pl tejsavóprotein vagy tojásfehérje (sütve vagy főzve, sosem nyersen!) és erre rá kellene 40-50 percre húsos kaja.
2013. okt. 26. 10:48
 4/5 A kérdező kommentje:
csirkecomb
2013. okt. 26. 10:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Mennyiségileg megfelel, mondjuk kicsit zsírosabb fajta szóval ha a tökéletességre akarsz menni akkor jobb volna valami szárazabb hús, hogy gyorsabban felszívódjon, vagy akár proteinturmix.
2013. okt. 26. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!