Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tömegelés nőknél?

Tömegelés nőknél?

Figyelt kérdés

Úgy hallottam ,hogy nőknek nem 4-5g *ttkg ch kell, hanem csak 2-3 g. Az tiszta ,hogy a nők lassaban és nem annyira izmosodnak mint a férfiak. De gyorsabban zsírosodnak?

Gondolom az edzésük ugyanaz mint a férfiaknál. Akkor kevesebb energiát használnak el edzés során?

A fehérjebevitel nem változik?Tehát nőknél is 2-3g*ttkg protein kell?

Ha orbitális baromságokat hordtam össze tessék kijavítani!!!

2013. aug. 28. 13:38
 1/4 anonim ***** válasza:

Az edzés ugyanaz, kevesebb ch kell, kb 3-4 g x ttkg. De ez egyénfüggő, ha nagyon zsírosodsz, akkor majd csökkented.

A fehérje az 2-2,5g x ttkg.

2013. aug. 28. 13:42
 2/4 JayC ***** válasza:

nem hordtál össze baromságokat. a nők általában kevesebb ch-val diétáznak, és tömegelnek, illetve nyilván lassabban izmodosdnak, az eltérő hormonháztartás miatt. (tesztoszteron-ösztrogén).

De nők között is eltérő lehet a ch szükséglet, ez anyagcsere függvénye is, ki kell kísérletezni, de én azt mondom, hogy 3g köré lődd be a ch-t, és figyeld a mérleget-tükröt.

Proteinből tömegelés alatt elég 2g/ttkg, igen.

2013. aug. 28. 13:42
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, hogy aki futással akar csak fenékre meg hasra edzeni, étrendről nem is hallva, annak meg se fordul a fejében, hogy ezzel bármi gond lehet, te meg, aki jól tudod, nem vagy biztos magadban :D
2013. aug. 28. 13:45
 4/4 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.

Ment a zöld mindenkinek.

2013. aug. 28. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!