A rizsben mennyi a ch?
Figyelt kérdés
85kg vagyok mennyi ch-t kell egyek fogyáshoz?
és fehérjét?
2013. okt. 22. 22:18
2/10 A kérdező kommentje:
anyádat nem ismered?
2013. okt. 22. 22:20
3/10 anonim válasza:
Ezek után ne várj választ senkitől. Már nem azért de ha a rízst nem tudod kikeresni akkor az összes többi élelmiszert hogyan fogod? Az étrendet összeállítani hogyan szeretnéd?
4/10 anonim válasza:
anyámat ismerem, de a google-t te nem ismered ahogy látom :)
5/10 anonim válasza:
semennyi ch-t nem kell enned, a ch nem esszenciális tápanyag, ha megfelelő fehérje és zsír beviteled van, ezekből a szervezeted minden számára szükséges szénhidrátot képes szintetizálni.
6/10 anonim válasza:
egyépként itt a szokásos sablon válasz:
1.5-2g/testtömeg ch 2g/testtömeg fehérje, minimális de telítetlen zsiradék.
érdemes a magasabb szénhidrátról indulni, napi 6 étkezés, az utolsó 2ben már ne legyen ch, annak függvényében csökkentsd a szénhidrátot, hogy meg van e a heti 0.5-1kg fogyás.
a rizsben pedig attól függ mennyi a ch, hogy milyen rizsről van szó...
7/10 anonim válasza:
Összintén megértem bunnyt
én csak néha feljövök válaszólni de igyis ideges vagyok neki meg jön napi 5-6 d. e b i l.
amugy 70-80 gramm ch van benne attól függ menyit irnak rá az amit én veszek 77gramm ch-s
8/10 anonim válasza:
ahány féle rizs, annyi féle adat... amúgy még a felszívódás sebességük sem ugyanaz... fehér gyorsabb, barna lassabb.
9/10 Szergej55 válasza:
Én is megértem Bunny stílusát ezzel kapcsolatban. Találd fel magad, itt az internet.
10/10 anonim válasza:
na jól lepontoztál kedves kérdező pedig válaszoltam és ráadásul hasznosan attól függetlenül te egy d. e. b i. l vagy azért mert nem tudod kikeresni miért pontozol le te életképtelen s.z a. r..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!