Miért kell a tejsavó utáni szilárd kajába is szénhidrát?
Majdnem olyan, mintha azt kérdezted volna, hogy edzés utáni időponton kívül egész nap minek eszünk ch-t.
A regeneráció nem csak addig az egy óráig tart... Még a nem sportoló emberek is eszek ch-t, mert kell az energia. Ilyen alap dolgokba nem gondoltál bele?
Ember, ne bonyolítsd már túl, enni kell.
És igen, eléggé hülye példa volt ez a bele nem ivás, mivel a szervezeted működik, az izom regenerációja még napokig eltart, amihez mind energia kell. Félsz a kajától vagy mi van? Szerinted miért így csinálja mindenki. Nem egyértelmű, hogy ha nem csak fenntartani, hanem előbb még fel is akarsz építeni egy nagyobb izomtömeget, ahhoz plusztápanyag kell? De próbálj csak tömeget növelni evés nélkül, meglátod, hogy nem fog menni. "így az edzés utáni első szilárd étkezés tápanyagai már olyanok lesznek mint pl ha edzés mentes napon csak simán kajálok" na ezt legalább nagyjából eltaláltad, igen, de edzés napján valamivel fontosabb a tápanyag megléte, de attól még minden nap kell!
Megvan a szükséges kaja adagom, csak én olyan típus vagyok akit mélyebben is érdekel, miért működnek a dolgok úgy ahogy. :)
És akkor is kell a turmix utáni kaja mellé ch ha mondjuk este edzek és a szőlőcukorral van meg teljesen a napi maximális ch adagom?
Köszi.
Még annyit, mert ezt nem találtam a neten, hogy miért olyan nagyon fontos hogy edzés után 1 órán belül még együnk szilárdat is ? Az anabolikus kapu miatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!