Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Edzés után fehérje+szénhidrátb...

Edzés után fehérje+szénhidrátbevitel árak! Mi hogy vagytok vele?

Figyelt kérdés

egy 70 kilós embernek edzés utáni turmixba 35 gramm fehérjének és 70 gramm szénhidrátnak kéne lenni! (tskg/0.5 g tejsavó fehérje, tskg/1 gramm szénhidrát).

és még az elkövetkező 1 órába egyzser ennyi CH-t bevinni a rizsel meg fehérjét a hússal. 26 000 HUF egy 5 KGs 100% whey pro, ami igyebár 70 KG-s embernek 142 napig lenne elég (4,7 hónap), HA CSAK ezdés után issza a turmixba. továbbá 6000 huf lenne a turmixba lévő szinhidrát, + vitaminok.

Nem jönne ez ki nagyon drágára? az egy dolog hogy a fehérje 90 euróért kitart majdnem 5 nónapig, de drága melléje a többi sztem.

Ti hogy vagytok vele? Javítsatok ki ha valamiben tévedtem! Drugs Bunny ha jó emlékszem így mondta.

2013. febr. 14. 20:42
1 2
 1/13 YourDestiny ***** válasza:
Hát a CH jóval olcsóbb, mint a fehérjepor. Meg a vitamin is. Meg én 1g/ttkg szénhidrátot nem nyomok a turmixba. Az irdatlan nagy mennyiség. Maximum annyi grammot használok, mint amennyi fehérje megy a turmixba. Nem vagyok profi testépítő, nem is kell úgy csinálnom és nem is csinálok úgy. De vélemények különböznek. Nekem kb. 50 euró egy hónapban összvissz. Fehérje, malto, vitamin. A kaja egy másik téma :)
2013. febr. 14. 20:49
 2/13 anonim ***** válasza:

Max 50g gyors ch menjen a turmixba edzés után. Felesleges több, utána úgyis megy majd szilárd kaja.

Én így nem számolgatom ennyire a lóvét, havi kb 60 ezer a kaja+ tápkieg aztán ennyi. Ez van, sajnos drága a tápanyag.:)

2013. febr. 14. 20:52
 3/13 anonim ***** válasza:

5 kilós, magasabb tömegszázalékú fehérjét kapsz 17000ért is.

[link]

[link]

ch-nak szerintem megteszi a szőlőcukor is (aka dextróz aka glükóz), annak 500 ft kilója, ha jó helyen veszed. Rizsnek 300 alatt, a csirkemellé pedig szintén jó helyen 1100-1300, a comb még olcsóbb, bár ott súlyozni kell valahogy a csonttal, amit még nem tettem meg. Ha azt vesszük, hogy eleve enni kell, és hogy a sok drága előkészített, ráadásul egészségtelen kaja helyett erre költünk, rájöhető, hogy annyira nem is gáz a dolog. A gyógyszerek is drágák...

2013. febr. 14. 20:56
 4/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! úgy értettem hogy pl. 60 gramm CH a turmixba és 60 szilárd (rizs). ha nem Scitec Nutritiont veszek, akkor menyivel olcsóbb? 5 KG scitec 100% whey 90 euró
2013. febr. 14. 21:14
 5/13 A kérdező kommentje:
és jól irtam hogy télleg 142 napig tart ki? mert nem számoltam bele a napközben megivott turmixot. csak edzés utánit vettem bele.
2013. febr. 14. 21:14
 6/13 anonim ***** válasza:
Reggel is jó a zab mellé. Szóval nem tart az olyan sokáig.:)
2013. febr. 14. 21:17
 7/13 YourDestiny ***** válasza:
Hol veszed te 90 euróért? Az jó ár. Hová valósi vagy? Ha tudsz kapni a következőt: Stillmass 6:3:1, az jóval olcsóbb és jobb az általad említettnél. Hacsak nem fogyott ki épp, én ezt veszem, mert nálunk talán ez az egyik legjobb ár/érték arányú.
2013. febr. 14. 21:31
 8/13 A kérdező kommentje:
hát az általam említettnél nem lehet jobb, mert amit én emlitettem az scitec nutrition nem vmi szar. a shop.boulderen van 26e huf ért a tejsavó 5 KG
2013. febr. 23. 14:24
 9/13 anonim ***** válasza:
Az, hogy a scitec elfogadható minőségű (mint kb bármelyik gyártó), nem azt jelenti, hogy szar lenne, de nem is azt, hogy ne lehetnének nála jobbak. Bizony, nem a reklámra kell hallgatni, hogy márpedig az a legeslegjobb és kész, hanem kicsit körül kell nézni, és eldönteni, hogy a fehérjéért vagy a marketingért akarsz fizetni. Ez a Stillmass 6:3:1 jobb, mint a scitec szent 100%wp, mivel hidroizolátum is van benne.
2013. febr. 23. 14:39
 10/13 anonim ***** válasza:

Így van A Scitec 100% whey csak koncentrátum és izolátum keverék. Ettől jobb proteinek is vannak és ez nem a díszdobozon vagy a reklámozáson múlik.

A 6:3:1 is jobb vagy a whey C6 az pl veri az összeset, mivel még hozzáadott glutamin, BCAA és most figyelj: Beta ecdysteron is van benne, ami egyedülálló.

De jobb még az optimum standard whey is.

2013. febr. 23. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!