Edzés után fehérje+szénhidrátbevitel árak! Mi hogy vagytok vele?
egy 70 kilós embernek edzés utáni turmixba 35 gramm fehérjének és 70 gramm szénhidrátnak kéne lenni! (tskg/0.5 g tejsavó fehérje, tskg/1 gramm szénhidrát).
és még az elkövetkező 1 órába egyzser ennyi CH-t bevinni a rizsel meg fehérjét a hússal. 26 000 HUF egy 5 KGs 100% whey pro, ami igyebár 70 KG-s embernek 142 napig lenne elég (4,7 hónap), HA CSAK ezdés után issza a turmixba. továbbá 6000 huf lenne a turmixba lévő szinhidrát, + vitaminok.
Nem jönne ez ki nagyon drágára? az egy dolog hogy a fehérje 90 euróért kitart majdnem 5 nónapig, de drága melléje a többi sztem.
Ti hogy vagytok vele? Javítsatok ki ha valamiben tévedtem! Drugs Bunny ha jó emlékszem így mondta.
Max 50g gyors ch menjen a turmixba edzés után. Felesleges több, utána úgyis megy majd szilárd kaja.
Én így nem számolgatom ennyire a lóvét, havi kb 60 ezer a kaja+ tápkieg aztán ennyi. Ez van, sajnos drága a tápanyag.:)
5 kilós, magasabb tömegszázalékú fehérjét kapsz 17000ért is.
ch-nak szerintem megteszi a szőlőcukor is (aka dextróz aka glükóz), annak 500 ft kilója, ha jó helyen veszed. Rizsnek 300 alatt, a csirkemellé pedig szintén jó helyen 1100-1300, a comb még olcsóbb, bár ott súlyozni kell valahogy a csonttal, amit még nem tettem meg. Ha azt vesszük, hogy eleve enni kell, és hogy a sok drága előkészített, ráadásul egészségtelen kaja helyett erre költünk, rájöhető, hogy annyira nem is gáz a dolog. A gyógyszerek is drágák...
Így van A Scitec 100% whey csak koncentrátum és izolátum keverék. Ettől jobb proteinek is vannak és ez nem a díszdobozon vagy a reklámozáson múlik.
A 6:3:1 is jobb vagy a whey C6 az pl veri az összeset, mivel még hozzáadott glutamin, BCAA és most figyelj: Beta ecdysteron is van benne, ami egyedülálló.
De jobb még az optimum standard whey is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!