Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Edzés után fehérje+szénhidrátb...

Edzés után fehérje+szénhidrátbevitel árak! Mi hogy vagytok vele?

Figyelt kérdés

egy 70 kilós embernek edzés utáni turmixba 35 gramm fehérjének és 70 gramm szénhidrátnak kéne lenni! (tskg/0.5 g tejsavó fehérje, tskg/1 gramm szénhidrát).

és még az elkövetkező 1 órába egyzser ennyi CH-t bevinni a rizsel meg fehérjét a hússal. 26 000 HUF egy 5 KGs 100% whey pro, ami igyebár 70 KG-s embernek 142 napig lenne elég (4,7 hónap), HA CSAK ezdés után issza a turmixba. továbbá 6000 huf lenne a turmixba lévő szinhidrát, + vitaminok.

Nem jönne ez ki nagyon drágára? az egy dolog hogy a fehérje 90 euróért kitart majdnem 5 nónapig, de drága melléje a többi sztem.

Ti hogy vagytok vele? Javítsatok ki ha valamiben tévedtem! Drugs Bunny ha jó emlékszem így mondta.

2013. febr. 14. 20:42
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Most arra gondolsz, hogy pl. a Monster Energy vs Hell ? mondternak van a legnagyobb reklámja, mégsem biztos hogy a legjobb.

akkor a scitec csak azért drágább mert világhírű?

2013. febr. 23. 14:47
 12/13 anonim ***** válasza:
Mondjuk. Ugyan nem vagyok jelen az egész világban, de szerintem erős túlzás, hogy a scitec világhírű lenne... a magyar piacot teljesen behálózták, meg is van az eredménye, az egyszeri ember csak őket ismeri. Pedig csak egy gyártó a sok közül.
2013. febr. 23. 14:56
 13/13 anonim ***** válasza:

A Scitec csak itt ismert ennyire, az amcsik azt sem tudják, hogy létezik. Ott a BSN, Optimum, Muscletech, stb megy.

Angliában meg a Myprotein a vezető cég.

2013. febr. 23. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!