Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Valaki megtudná mutatni Tom...

VinHardy kérdése:

Valaki megtudná mutatni Tom Hard edzéstervét a Warrior forgatása előttről? Szerintetek szteroidozott? És ha igen, mivel?

Figyelt kérdés
2013. okt. 19. 08:12
 1/8 A kérdező kommentje:
Tom Hardy, bocsi elírtam.
2013. okt. 19. 08:14
 2/8 anonim ***** válasza:
Valószínű, hogy cuccolt, mert a színészeknek rövid idő alatt kell nagyon jó formát hozni. Egyébként elérhető az az izomtömeg, nem nagy szám, de azt kell megnézni, hogy honnan indult és mennyi idő alatt lett olyan. Hogy mit nyomott azt csak ő tudja meg a dokija, de ezzel ne is foglalkozz, eddz keményen naturálban!
2013. okt. 19. 08:19
 3/8 A kérdező kommentje:

Láttam ròla koràbbi képeket, egesz pontosan 5 hònappal készült a Warrior forgatàsa előtt, ott közel sem volt olyan izmos..pl karja, csuklyája messze elmaradt a mostanitòl.

Én is edzek 6-7 hònapja, de a sùlyzòs edzést csak 3 hònapja kezdtem..és gyorsan fejlődök, de pár hónapos kùra azért eszembe jut néha-néha..

2013. okt. 19. 08:57
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem éri meg, mert elérheted naturálban is, felesleges kockáztatni az egészségedet.
2013. okt. 19. 08:58
 5/8 anonim ***** válasza:
Ne jusson eszedbe, nyomd az edzést, legyen étrended, mert ez sokkal többet számít, mint egy-egy edzésterv.
2013. okt. 19. 09:45
 6/8 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a bíztatást! Nem állok le az edzéssel.
2013. okt. 19. 13:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem volt extra edzésterve.Simán edzett,megvolt a kalória plusz és ennyi,ehhez tényleg nem kell kox.Viszont a csuklyája be van szintolozva az tuti.
2013. okt. 20. 01:47
 8/8 anonim ***** válasza:
nem nagy szám az izomtömeg?én aztán abszolút nagyravágyó és telhetetlen vagyok a fizikumok területén,de azért tom hardy ahogy kinézett a warriorban az nagy szám:)csuklyája be van szintolozva?:DDDmért is?:D
2013. nov. 5. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!