Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Segitenétek össze rakni egy...

Segitenétek össze rakni egy 4-napos edzéstervet vagyik (izomcsoportok felosztását) ezzekből kéne: MELL HAS LÁB HÁT ALKAR BICEPSZ TRICEPSZ VÁLL de rendesen nem akkarok köztök szünetet értitek rendesen 4 nap?

Figyelt kérdés
2013. okt. 3. 12:26
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

A heti 4 nap azt jelenti, hogy bizony van edzésnapok között szünet.

Tehát pl.H: mell-bicepsz, K: láb-has, szerda: pihi, Cs: váll-tricepsz-has, P: hát-csuklya-alkar. szombat: pihi, vasárnap: pihi. Ez így egy hét. Fölösleges többet edzeni, nem fogsz jobban fejlődni naturálban.

2013. okt. 3. 12:30
 2/21 A kérdező kommentje:
jo jo montez de ha kivenénk a szerdáról a pihenőnapokat ? érted hetfon ked szerda csutortok utana 2 nap pihi és megint ?
2013. okt. 3. 12:34
 3/21 anonim ***** válasza:
szerintem úgy sok lenne, de próbáld ki, majd érezni fogod úgy is.
2013. okt. 3. 12:42
 4/21 A kérdező kommentje:
1NAP: mell-alkar 2NAP: tricepsz-bicepsz 3NAP: LÁB-has 4NAP:VÁLL-hass 2 nap pihi
2013. okt. 3. 13:06
 5/21 Osynho ***** válasza:
Szerintem is sűrű lesz így. Miért fontos, hogy egymás utáni napokon legyen az edzés? Ráadásul ez csak 6 nap :D
2013. okt. 3. 13:09
 6/21 A kérdező kommentje:
mert nem akaronk eltérni egymástóll ugy értem nekőnk a mell 1 naponvan és neem akarom azt hogy nekem ma van mellnap neki meg holnap ezért
2013. okt. 3. 13:10
 7/21 anonim ***** válasza:

Én megértettem a kérdést. Nem tudom a többiek mit nem fognak fel ezen? Négy napja van zsinórba edzeni, mert például péntektől-vasánapig egyáltalán nem ér rá.

Tessék itt egy (szerintem) jó felosztás;

Hétfő: Has-Kar

Kedd: Láb

Szerda: Mell-váll

Csütörtök: Has-Hát

Péntek: Pihenőnap

Szombat: Pihenőnap

Vasárnap: Pihenőnap

2013. okt. 3. 14:20
 8/21 Osynho ***** válasza:

"Négy napja van zsinórba edzeni, mert például péntektől-vasánapig egyáltalán nem ér rá. "

Ezt egy szóval nem írta.

2013. okt. 3. 14:23
 9/21 anonim ***** válasza:

szerintem meg nem kell nekünk beugatni 59%-os barátom, mert te nem fogod a dolgokat.

Ezt írta egy közbenső kommentben: "érted hetfon ked szerda csutortok utana 2 nap pihi és megint ?"

Érted koma? vasárnap megint edzeni akar. Akkor mijafaszér írod, hogy hétvégén nem ér rá??

Gondolkozz mielőtt beszólogatsz!

2013. okt. 3. 14:24
 10/21 anonim ***** válasza:

Ja bocs, nem olvastam elég figyelmesen. Szóval négy nap után tartana egy nap pihenőt és utána újrakezdené az egészet?

Akkor jóhülye.

2013. okt. 3. 14:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!