Segitenétek össze rakni egy 4-napos edzéstervet vagyik (izomcsoportok felosztását) ezzekből kéne: MELL HAS LÁB HÁT ALKAR BICEPSZ TRICEPSZ VÁLL de rendesen nem akkarok köztök szünetet értitek rendesen 4 nap?
A heti 4 nap azt jelenti, hogy bizony van edzésnapok között szünet.
Tehát pl.H: mell-bicepsz, K: láb-has, szerda: pihi, Cs: váll-tricepsz-has, P: hát-csuklya-alkar. szombat: pihi, vasárnap: pihi. Ez így egy hét. Fölösleges többet edzeni, nem fogsz jobban fejlődni naturálban.
Én megértettem a kérdést. Nem tudom a többiek mit nem fognak fel ezen? Négy napja van zsinórba edzeni, mert például péntektől-vasánapig egyáltalán nem ér rá.
Tessék itt egy (szerintem) jó felosztás;
Hétfő: Has-Kar
Kedd: Láb
Szerda: Mell-váll
Csütörtök: Has-Hát
Péntek: Pihenőnap
Szombat: Pihenőnap
Vasárnap: Pihenőnap
"Négy napja van zsinórba edzeni, mert például péntektől-vasánapig egyáltalán nem ér rá. "
Ezt egy szóval nem írta.
szerintem meg nem kell nekünk beugatni 59%-os barátom, mert te nem fogod a dolgokat.
Ezt írta egy közbenső kommentben: "érted hetfon ked szerda csutortok utana 2 nap pihi és megint ?"
Érted koma? vasárnap megint edzeni akar. Akkor mijafaszér írod, hogy hétvégén nem ér rá??
Gondolkozz mielőtt beszólogatsz!
Ja bocs, nem olvastam elég figyelmesen. Szóval négy nap után tartana egy nap pihenőt és utána újrakezdené az egészet?
Akkor jóhülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!