Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A testépítés során beszedett...

A testépítés során beszedett "cuccok" mennyire károsak? Egyáltalán károsak?

Figyelt kérdés

Van-e bármilyen következménye ezeknek a poroknak,kapszuláknak amiket sokan szednek,és teljesen legálisan lehet venni a boltokban?Gondolok itt a fehérje porokra,kreatinokra, glutaminok,l-karnitin stb..

csak mert pl az L-Glutamin összetevőit elolvastam múltkor ami bioteches guragumi,aszpartám és még rengeteg kicsit sem jó nevű adalék.Hm fincsi....

2013. okt. 13. 23:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
"A táplálkozástudomány egy olyan hely, ahol mindenről bebizonyítottak mindent, meg az ellenkezőjét." (: Én ezért ábrándultam már ki az ilyesmiből már most, kb politika az egész, vannak zászlók, amik alá egyesek beállnak, és a maguk módszerét a legjobbnak, a többit meg halálosnak bélyegzik, és megy a jó kis flame war. Nem csinálhatsz már semmi olyat, ami ne szúrná valakinek a szemét (az ilyen oldalak is ebből élnek, hogy mindent közveszélyesnek nyilvánítanak. Pánikkeltés.). Én ezért nem aggódom már. Ahol lehet, elkerülöm az adalékokat, de ha mégse lehet, az se baj. Az emiatti aggódás hamarabb tönkretesz, mint a szukralóz (: Nem is beszélve arról, hogy vannak nagyobb gondjaink is.
2013. okt. 14. 15:47
 12/12 A kérdező kommentje:

értem :D

a lényeg akkor az,hogy keresek olyan táplálékkiegészítőt amiben nincs vagy nagyon minimális adalékanyag van.

nem foglalkozok vele betegesen,csak na megpróbálok "tisztán" enni.

2013. okt. 14. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!