Hogyan kéne csinálnom?
Régen sokat sportoltam, de sérülés miatt kijöttem a gyakorlatból és most házilag szeretném valahogy megoldani. 1-2-3 kiló fölöslegem lehet,amit az elmúlt 3/4 évben szedtem fel,amióta nem sportolok. Most utána olvasva mindenki a diétára helyezi a hangsúlyt. 180 centimhez és 78 kilómhoz kéne még fogynom vagy ideális a testsúly,hogy elkezdjek vele újra dolgozni? Ha fogynom kéne vagy izmosítani,akkor milyen diétát kellene követnem? (sajnos minél kevesebb pénzből megoldva.. tudom, sok hús pl.. de irtó drága)
Végül pedig, ha testépítés: milyen gyakorlatokat kellene végeznem,hogy mindenhol megfelelően erősödjek? Vagy valami leírás,ami összefoglalja?
Köszönöm előre is!
Ekkora testsúllyal, ekkora felesleggel szerintem még bőven tömegelhetsz.
Az alapokat a sárga kapszula című könyvben találod, itt nem tudok leírni mindent, még linkelni is hosszadalmas lenne a sok oldalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!